![]() |
Komik Polis Sözleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Komik Polis SözleriKomik Polis Anonsları En Komik Komik Polis Anonsları, - Başka bir anons: Şoförün biri trafik sıkışıkken park yasağı olan yere direksiyonu kırar ve durur ![]() ![]() ![]() - Başka bir anons: Olay Çankaya´da geçiyor ![]() ![]() -Göztepe Soyak Sitesi´nin önünden yürüyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -Kurban Bayramında, kurbanlık bir dana ipini koparıp kaçar ![]() 45:36- Merkez; vatandaşın beyanına göre, orta kilolu, kara renkli, boynuzlu bir tosun kaçmış ![]() Merkez- Anlaşıldı ![]() ![]() ![]() -38:10- Merkez Dinliyorum efendim ![]() Şu an nerede bulunuyorsunuz? Tam arkanızdayım efendim ![]() -Merkez-45:55, malum yerde misiniz? Merkez, malum yerden, malum yere seyir halindeyiz ![]() (Bir süre sonra) Merkez, malum yerden, malum yere intikal ettik ![]() ![]() ![]() 45:55- Hangi malum şahıstan bahsediyorsunuz? -oför: Müdürüm, araç intikal etsin mi? - Müdür: Etsin, ama içinde şoförü de olsun ![]() * Merkez: Camide son durum nedir? - 4536: Cenazeler mezarlığa seyir halinde |
![]() |
![]() |
|