![]() |
Kocanız Sizi Aldatsa Ne Yaparsınız? |
![]() |
![]() |
#1 |
GöKKuŞaĞı
![]() |
![]() Kocanız Sizi Aldatsa Ne Yaparsınız?![]()
![]() |
![]() |
Cevap : Kocanız Sizi Aldatsa Ne Yaparsınız? |
![]() |
![]() |
#2 |
1907merve
|
![]() Cevap : Kocanız Sizi Aldatsa Ne Yaparsınız?:D:D süpermiş yaa
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
dejavu2009
|
![]() Cevap : Kocanız Sizi Aldatsa Ne Yaparsınız?Tabi canım, ne demek? Hiç aldatır mı? "Öyle bir şey duyarsan kesin iftiradır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - hayatım bugün çok durgunsun! - Anlamadım ne oldu - Bugün çok durgunsun diyorum ![]() - Hııı, yok birşeyim ![]() - Emin misin - Tabi ki - peki (acaba haytında başka bir kadın mı var? ben neler diyorum böyle? Benim kocam yapmaz öyle bir şey! Ya yaparsa? yapmaz yapmaz!) - Canım birşey sorabilir miyim sana! - hı ( sanırım Alev'le olan illişkimizi anladı) Tabiki sor canım ![]() - neden bu kadar soğuksun - Soğuk değilim - Soğuksun! - Değilim sadece canım sıkkın - Niye ne olduki (yoksa korktuğum şeyi mi söyleyecek ![]() ![]() - şey - ne - Şey ya - çıldırtma beni çabuk söyle - sana garip gelebilir - neee! ![]() ![]() ![]() ![]() - şey bugün fenerbahçe yenildi de ![]() - !!! (@@???)
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Cevap : Kocanız Sizi Aldatsa Ne Yaparsınız?Sor ma hiç yaparmı? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
efobedo
|
![]() Cevap : Kocanız Sizi Aldatsa Ne Yaparsınız?![]() ![]() ![]()
![]() Sizin yanınızdan asla ayrılmayacağım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zihnimin derinliklerindeyaptığım kazılarda onca yılın çöpleri yatılıOnların içinde binlerce ölümsüzlük ölümü görmüş-Yunus Özyavuz Bebeğim Öldü |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
bonsoir
|
![]() Cevap : Kocanız Sizi Aldatsa Ne Yaparsınız?Söylemek için mangal gibi yürek olması lazımmm ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
delishhhh
|
![]() Cevap : Kocanız Sizi Aldatsa Ne Yaparsınız?ama benim kocam yapmamazki:) vakti yok:) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
JOKER
|
![]() Cevap : Kocanız Sizi Aldatsa Ne Yaparsınız?çok güzeldi saol :D
|