![]() |
Vakit Muhabiri Salondan Atıldı |
![]() |
![]() |
#1 |
VANDETTA
![]() |
![]() Vakit Muhabiri Salondan Atıldı![]() 27 Şubat 2009 Cuma 17:24 Kemal Kılıçdaroğlu'na bir gazeteci soru sordu ![]() ![]() ![]() CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Bahçeşehir Üniversitesindeki "Seçim ve İletişim'' konulu konferansta konuşmacıydı ![]() Konferans gayet güzel geçmiş sıra sorular bölümüne gelmişti ![]() -Siz kamuoyuna Kağıthane'ye taşındığınızı söylüyorsunuz, ancak ben o eve gittim, kimse yoktu ![]() Kılıçdaroğlu önce bu soruyu sakin karşıladı ![]() ![]() ![]() -"Hayır orada oturuyorum ![]() ![]() ![]() VAKİT İSMİNİ DUYUNCA ![]() ![]() ![]() Ancak gazeteci bu cevaptan ikna olmamıştı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -"Vakit gazetesiyseniz teşekkür ederim, size cevap vermiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() KORUMALAR DIŞARI ATTI Salondakilerin de tepki gösterdiği gazeteci, Kılıçdaroğlu'nun korumaları olduğu ileri sürülen kişilerce salondan çıkarıldı ![]() ![]() Vakit muhabiri salondan atıldı haberi - 27 Şubat 2009 Cuma 17:24
![]() |
|