Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ilçeler, kar, mart, olan, tatili

2 Mart Kar Tatili Olan İl Ve İlçeler

Eski 09-01-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

2 Mart Kar Tatili Olan İl Ve İlçeler

2 Mart Hangi Şehirlerde Okullar Tatil

2 Mart Kar Tatili Olan İller

İstanbulda ara ara devam eden kar yağışı etkili oluyor, Yetkililer kar yağışı devam ederse 2 mart cuma gününün tatil olabileceğini bildiriyor

Çorum'da etkili olan kar ve tipi nedeniyle, merkeze bağlı belde ve köylerdeki okulla iletaşıma merkezli ilköğretim okulları 1 gün daha tatil edildi 2 Mart cuma tatil

Sivasın Koyulhisar, Suşehri ve Hafik ilçelerinde olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime 1 gün daha ara verildi

Zonguldakta yoğun kar yağışı nedeniyle okullar bir gün tatil edildi Valilik 2 mart cuma gününü tatil ilan etti

Kastamonu Devrekani Kaymakamı yaptığı açıklamada, ilçede devam eden kar yağışınınulaşımı olumsuz etkilediğini belirterek, ilçedeki taşımalı ilköğretim, ortaöğretim ve birleştirilmiş sınıflıilköğretim okullarında eğitime bir gün ara verildiğini söyledi

Mardin Midyat'ta Okullara Kar Tatili 2 Mart cuma Mardinin Midyat ilçesinde olumsuz hava koşulları nedeniyle okullar yarın tatil edildi

Karabük'te etkili olan kar yağışı nedeniyle bazı ilçeler, bağlı belde ve köylerde eğitimebir gün ara verildi

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com