Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aşk, espirili, mesajlar, sözleri

Espirili Aşk Mesajlar- Espirili Aşk Sözleri

Eski 09-01-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Espirili Aşk Mesajlar- Espirili Aşk Sözleri

Espirili Aşk Mesajları

Espirili Aşk Mesajlar, Espirili Aşk sözleri, aşk espirileri, espirili aşk mesajları komik

En Güzel En Espirili Aşk Mesajları burada

Dertleşmek istiyorsan 1 tuşla, birine sarılmak istiyorsan 2 tuşla, eğlenmek icin 3 tuşla, hepsini istiyorsan benim numarami tuşla

ilk görüşte aşka inanırmısın yoksa çıkıp tekrar gelim mi ?

Ask bir deniz bense onun engin sularinda dibe cokmus bir keriz

Ben ona baktim, o bana bakti, simdi dört çocuğa bakiyoruz

Dokuz kere sev, onuncu olayim, Gercekten sev, sonuncu olayim

Ona kalbimi verdim saklasin diye, salak buzdolabina koymus bozulmasin diye

Birakip gittin beni Seni unuttum sanma, zaman alismayi ogretti belki ama unutmayi asla

Dusen bir yaprak gorursen, Beni hatirla sevgilim, Biliyorsun seni ben Sonbaharda sevmistim Imza: Çöpçü Riza

Askim seni seviyorum! Ama parayi daha cok Lakin paranin ne onemi var, muhim olan miktari!

Sen sen ol, kapi onunde ask yapma! Askin gozu kordur ama komsununki asla!

Sana sarilmayi o kadar cok seviyorum ki Cunku o sirada yuzune bakmam gerekmiyor

Sen likor gibi tatli, tekila gibi carpici, viski gibi asil, konyak gibi sicak, sampanya gibi ozel, sarap gibi tutkulu, malibu gibi egzotik, kokteyl gibi muhtesemsin

Vefasiz sevgilim alzheimer hastasi bile senin kadar cabuk unutmaz pes

Sabahlari kahvalti yapmiyorum cunku seni dusunuyorum Oglenleri yemek yemiyorum cunku seni dusunuyorum Gece olunca uyuyamiyorum cunku acim

Eline almis bir cicek sevecek sevmeyecek Ah, koca sersem cicek nerden bilecek

Deprem gibi girdin gonlume, fay hatti cizdin beynime, enkazlar biraktin kalbimde, artcilar hala devam etmekte

Butun kizlar cicek olsun, ari olmazsam namerdim

Kizlar artik beyaz yatli prenslerini bekliyorlar

Asik olup izdirap cekecegime, nezle olup burnumu cekerim

Seni sevecektim kiskanacak el ustunde tutacaktim kendimi sana sevdirecek bana baglayacaktim ip koptu

Bataryasi zayif hayallerimizin kapsama alani disinda kalan kesimlerine sebeke hatasi nedeniyle ulasamadik simdi yuregimde full ceken hattimla seni seviyorum

Seni sevdim seveli basim belada seni dusunurken uyuya kaldim helada

Sekerden evimiz tuzdan hayallerimiz vardi Ne yazikki dun yagmur yagdi

Bunu iyi belle Cehennem buz tutuncaya kadar seni sevecegim

Askimizin suya dusecegini bilseydim balik olurdum

Fazla mendiliniz varmi, asik olmusunda!

Karayollarinda degil, senin kollarinda oleyim

Sana birsey soyleyecegim, ama sakin uzulme; dun doktora gittim, bobreklerimde kum, kalbimde seni buldular

Hey garson! bana kalbim kadar yanik doner, dusuncelerim kadar karisik bir salata, acilarim kadar koyu bir kahve getir

Karin olmak istiyorum karin, Ey benim kardanadamim

Sen kadayif kadar tatli, lahmacun kadar sicak, cig kofte kadar yakici, dolma gibi cekici, bulgur gibi asil ve icli kofte kadar dayanilmazsin

Sevgilim, seni tv kumandasindan, futbol topundan, pazar gazetesinden cok daha fazla sevdigimi soylemismiydim

Sevgilim duygularim visne kaymak yani karmakarisik

Ask bir sudur Eee isin butun espirisi bu mudur?

Sevgilim sensiz gozlerim hicbirseyi gormuyor Seninle olunca da gozlerim senden baskasini gormuyor

Askin mideme vurdu, beni ne yar paklar nede dost, beni paklayacak olan bir ayran iki de tost

Askin bahardi bulbuller vardi Da Hangi salak kafesin kapsini acik birakti

Artik bu solan bahcede bulbullere yer yok Bulbulleri on bahceye aldilar Buraya marul ekecekler

Nasil gecti habersiz o guzelim yillarim Insan bi haber verir burada bosunami bekledik

Ask elmayi yemekle baslar, ayvayi yemekle biter

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com