Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
devlet, eşi, kadına, yapılacak, yardımı, ölen

Eşi Ölen Kadına Devlet Yardımı Yapılacak

Eski 09-01-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Eşi Ölen Kadına Devlet Yardımı Yapılacak

Eşi Ölen Kadınlara Devlet Yardımı Geliyor

Eşi ölen kadına devlet yardımı yapılacak

Eşi Ölen Kadına Devlet Yardım Veriyor

Eşini keybeden kadınlara devlet tarafından düzenli olarak yardım yapılacakAile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin'in konuyla ilgili açıklaması şu şekilde;

'2008 yılında Boğaziçi Üniversitesi DPT ile yapılan bir çalışma var Bu çalışmanın sonunda özellikle eşini kaybeden kadınların ekonomik olarak çok zayıfladığını, çocuklarının temel ihtiyaçlarını karşılamada çok sıkıntılar yaşadığını araştırma sonucunda görünce buna hızlı bir şekilde tedbir aldık Zaten Sosyal yardımlaşma vakıflarımız sürekli yardımda bulunuyordu Her seferinde vakıf müdüründen kaymakamdan destek almadan bu dilim için düzenli bir yardım sağlayacağımız yeni bir yardıma geçiyoruz 2012 itibariyle yaklaşık 150 bin haneyi ilgilendiriyor Onların yaşamlarını kolaylaştırmak çocuklarının eğitimini sağlığını ekonomik olarak yaşadığı sıkıntıları rahatlatacak yeni bir çalışma modeli bu'

(trthaber)

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com