![]() |
Toplum Önünde Korkusuz Konuşma Sanatı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Toplum Önünde Korkusuz Konuşma SanatıToplum Önünde Korkusuz Konuşma Sanatı Topluluk önünde konuşurken sesimizin titremesi veya kayması, aklımızdan geçenleri istediğimiz şekilde ifade edememe, elimizi kolumuzu nereye koyacağımızı, nereye bakacağımızı, nasıl duracağımızı şaşırma, konuştuğumuz kişinin ilgisini uyanık tutamama ![]() ![]() ![]() Çoğu insanın yaşadığı doğal problemler ![]() ![]() ![]() Ancak sosyal yaşamımızı, kariyerimizi kısacası hayatımızın her alanını olumsuz yönde etkileyen bu unsurlar, Dialog çatısı altında verilen eğitimler sayesinde yok ediliyor ![]() ![]() ![]() İnsanı diğer varlıklardan ayıran en önemli özellik; düşünebilme, düşündüğünü ifade edebilme ve en önemlisi de eğitilebilme yeteneğidir ![]() Bilgimiz, birikimimiz, yeteneklerimiz ne kadar zengin olursa olsun, bu donanımımızı doğru ve güzel konuşmayla karşımızdaki kişi ya da topluluğa aktaramıyorsak, sahip olduğumuz bu zenginliklerden, yeterince yararlanamıyoruz demektir ![]() ![]() Doğru, Etkileyici ve Güzel Konuşma Eğitimi Program İçeriği: NEFES, SES, ARTİKÜLASYON : Programda ilk ders; sesi tanıma ve sesin etkili kullanımını öğrenme, doğru nefes alma teknikleri, nefesi ölçülü kullanma ve nefes kontrolü üzerinedir ![]() ![]() ![]() DİKSİYON – FONETİK: Konuşma bilimi ve konuşma sanatı olarak adlandırabileceğimiz bu derste katılımcılar, ağızdan çıkan sesin özelliklerini tanımaya başlarken, nasıl daha anlaşılır konuşabileceklerini, tonlama ve vurgulamalarla doğru telaffuzun birlikte uyum içinde konuşmayı nasıl daha anlaşılır, ilgi çekici, renkli ve etkileyici hale getireceğini öğreneceklerdir ![]() KONUŞMA: Eğitmenlerimiz etkileyici ve renkli konuşmanın, konuşulan kişi veya grupların ilgisini uyanık tutmanın, ikna kabiliyetinin sırrını bu derste katılımcılarla paylaşıyor ![]() ![]() ![]() ![]() DRAMATİK ÇALIŞMA: Dramatik çalışma, konuşmanın tekniğinin alınmasından ve alt yapının oluşmasından sonra yapılan uygulamadır ve eğitimin son aşamasıdır ![]() ![]() ![]() TOPLU KONUŞMA DERSİ: Bu derse, katılımcılar kendi seçtikleri bir konuda konuşma hazırlayarak gelirler ![]() ![]() ![]() ![]() (Bu Programın 2 ![]() ![]() Doğru, Etkileyici ve Güzel Konuşma Eğitimi Program Takvimi: Program süresi toplam 30 saattir ![]() Hafta içi seçenekleri; Salı - Perşembe 18:30 – 20:30 Pazartesi – Çarşamba – Cuma 18:30 – 20:30 Hafta sonu seçenekleri; Cumartesi 10:00 – 14:00 , 14:00 – 18:00 , Pazar 10:00 – 14:00 , 14:00 – 18:00 Doğru, Etkileyici ve Güzel Konuşma Eğitimi Fiyat ve Ödeme Koşulları: Eğitim fiyatı ve ödeme koşulları hakkında bilgi almak için lütfen Taksim: 0212 249 46 00, Kalamış: 0216 405 11 15 veya dialog@dialog ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Doğru, Etkileyici, Güzel Konuşma Eğitimi ile İlgili Sıkça Sorulan Sorular: Doğru, Etkileyici, Güzel Konuşma Sıkça Sorulan Sorular sayfasına ulaşmak için lütfen burayı tıklayınız ![]() 1- Bu kurs güzel konuşabilmek için yeterli mi? 2- Ben iş hayatımda daha iyi konuşabilmek için gelmek istiyorum ![]() 3- Kursa Can Gürzap ve Arsen Gürzap eğitmen olarak katılıyor mu? 4- Eğitimlere hangi eğitmenler katılıyor? 5- Konuşmamda şive var ![]() 6- Topluluk önünde konuşurken çok heyecanlanıyorum ![]() 7- Diksiyon kursunda beden dili öğretiyor musunuz? 8- Biz bu diksiyon kursuyla şirket olarak ilgileniyoruz bize özel grup oluşturabilir misiniz? 9- Uzun yıllar yurt dışında yaşadım ![]() ![]() 10- Diksiyon kurslarında genel katılımcı profiliniz nedir? Ne tip insanlar geliyor? 11- Bu bir diksiyon eğitimi midir? Başka diksiyon kurslarında verilen eğitim bundan farklı mıdır? 12- Bu eğitimin özel dersten farkı nedir? 13- Bu kurstan insan ilişkilerini ve iletişim becerilerini geliştirme konusunda nasıl faydalanıyoruz? Doğru, Etkileyici, Güzel Konuşma eğitimizi tamamlayan katılımcılarımız için tamamlayıcı nitelikte Etkili Beden Kullanımı eğitimi hakkında bilgi almak için tıklayınız ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|