Joan Franka You And Me |
09-01-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Joan Franka You And MeJoan Franka You and me şarkı sözü 2012 Eurovision hollanda şarkısı sözleri Hollanda 2012 Joan Franka you and me şarkısı türkçe çeviri I was five Ben beş yaşındaydım You were three Sen üç We were dancing in the street Sokakta dans ediyorduk And you looked just like an angel Ve sen bir melek gibi görünüyordun You looked up a side the sky Gökyüzüne bakmıştın Saw the birds and wondered why Kuşları görüp merak etmiştin They could fly Onların uçabiliyor oluşunu away, so high Uzaklara , çok yükseklere In the morning I would wake Sabahları uyanmalıydım and my heart just couldn't wait ve kalbim sabırsızlıkla atardı To play in your backyard Bahçenizde oynamak için In the evening I would go Akşamları gitmeliydim Telling you I love you so Sana seni ne kadar çok sevdiğimi söylüyordum and I couldn't wait to see you again ve seni tekrar görmek için sabırsızlanıyordum It`s you and me Bu sen ve ben And everybody out there Ve herkes oranın dışında And I can sing Ve ben mırıldanabilirim that everybody knows about herkes bizi bilmiş olur You and me Seni ve beni but i dont really care for Ama ben gerçekten önemsemem If I can sing that everybody knows Eğer mırıldanırsam ve herkes bilirse About us Bizi We grew up Büyüdük Thanking God up above Yukarıdaki Tanrı'ya şükürler olsun That we could be together forever Sonsuza dek beraber olabilirdik We would never say goodbye Asla elveda demeyebilirdik Cause we promised, you and I Çünkü söz verdik , sen ve ben But our love couldn't hide no time Ama aşkımız saklanamazdı (gizlenemezdi), zaman yoktu And I see you walking by Ve sen uzaklaşıyordun anlıyordum and my parents wondered why Ve ailem merak ediyordu neden We don`t play around anymore Artık etrafta oynamıyorduk Such a shame we have no time Ne utanç verici zamanımız yoktu They were wrong, we were right Onlar yanlıştı , biz haklıydık I still love you Hala seviyorum seni And in my mind Ve aklımdasın It`s you and me Bu sen ve ben And everybody out there Ve herkes oranın dışında And I can sing Ve ben mırıldanabilirim that everybody knows about herkes bizi bilmiş olur You and me Seni ve beni but i dont really care for Ama ben gerçekten önemsemem If I can sing that everybody knows Eğer mırıldanırsam ve herkes bilirse About us Bizi So i'm lying in bed Böylece ben yatağa uzanıyorum Thinking about it all Hakkımızdaki herşeyi düşünüyorum and how it ends sometimes ve bazen nasıl olur da biter diye Was it wrong or right yanlış mıydı, doğru muydu? or was i given up veya pes mi etmiştim? It`s you and me Bu sen ve ben And everybody out there Ve herkes oranın dışında And I can sing Ve ben mırıldanabilirim that everybody knows about herkes bizi bilmiş olur You and me Sen ve ben but i dont really care for Ama ben gerçekten önemsemem If I can sing that everybody knows Eğer mırıldanırsam ve herkes bilirse About us Bizi |
|