|
|
Konu Araçları |
bonomo, eurovision, sözleri, türkçesi, şarkısı |
Can Bonomo Eurovision Şarkısı Sözleri Türkçesi |
09-01-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Can Bonomo Eurovision Şarkısı Sözleri TürkçesiCan Bonomo Eurovision Şarkısı Sözleri Türkçe Can Bonomo Eurovision Şarkısı Türkçe Sözleri Bir Denizcinin aşkını anlatan şarkımızın sözleri sizlerle Söz ve müziği Can Bonomo’ya ait olan parçanın düzenlemesi albümünün prodüktörü ve kliplerinin yönetmeni Can Saban’a ait Love Me Back Şarkının Türkçe çevirisi Hey hey bebeğim sende beni sev bugün Hiçbir aşık benim gemimde bu şekilde şarkı söylemezdi Oh oh oh bebeğim beni engelleme Bana bir yalan söyle ve ben başlangıcı biliyorum Gemimde yalnızım söylediğin yalanı düşünüyorum Ama sen umursamıyorsun Gemimi umarım yaparım bebeğim seni uçuracağım Bana aşıksın ama biliyorsun, bebeğim sen beni Benim seni sevdiğim gibi sevmiyorsun ve diyorumki na na na Oh oh oh bizim bir rockn rolla ihtiyacımız var Bebeğim sen beni istila etme ve beni yıkma Oh hey hey hey bebeğim sende beni sev bugün Hiçbir aşık benim gemimde bu şekilde şarkı söylemezdi Nakarat Gemimi umarım yaparım bebeğim, seni uçuracağım Bana aşıksın ama biliyorsun bebeğim sen beni Benim seni sevdiğim gibi sevmiyorsun ve diyorumki na na na Na na na na na na na na na… |
|