Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bıldırcın, tüketmeliyiz, yumurtasını

Bıldırcın Yumurtasını Nasıl Tüketmeliyiz?

Eski 09-01-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bıldırcın Yumurtasını Nasıl Tüketmeliyiz?

Bıldırcın yumurtasını nasıl tüketmeliyiz?

konu başlığında da belirttiğim gibi 46 yaşında uzun yıllardır bodybuılding sporu yapan birisiyimtabi gençliğimde bu sporu yapan hemen her sporcu gibi yüksek oranda steroid içeren ilaçlar kullandım tabi zararını da çektimboyum 174 cm kilom 87-90 arasında gidip geliyor ama yağ dokusu az a yakın kas kütlesi fena değilsitenizi incelerken bıldırcın yumurtasının faydalarını okudumkullanmaya karar verdimhayret inanırmısınız bundan 6-7 sene evvel nerdeyse günde 15-17 arası yumurta içiyordum kullandığım steroid iğnesi-hapları da cabasıne büyük bir hata yapmışımama denildiği gibi hatanın neresinden dönerseniz kar mışsizden öğrenmek istediğim şayet mümkün olursa şuan kullanmakta olduğum aktar malzemeleri ile yapacağım bu bıldırcın yumurtası kürünü tavsiye edip etmeyeceğinizdirkullandığım malzemeler çakşır otu unu+keçiboynuzu unu+soya fasulyesi sütü+polen unubütün bunları bir ölçü ile günde 2 sefer almaktayımeğer bunların içersine bıldırcın yumurtasını da ilave edersem sizce bu karışım ne kadar uygun olur?bu konudaki tavsiyelerinizi veya sizlerin ilave edeceği öneriler olursa çok sevineceğimşimdiden teşekkür ederimkolaylıklar diliyorum

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com