Asomania Yalancı Bebeğim Sözleri |
09-01-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Asomania Yalancı Bebeğim SözleriAsomania Yalancı Bebeğim Şarkı Sözü Asomania Yalancı Bebeğim şarkısı sözü Yalancı Bebeğim sensiz ben neyleyim Sensin benim yeminim bakışına köleyim Gelmezsen bebeğim olursun sebebim Şunu bilki sevgilim Sana bu son sözlerim Beni artık sen sevmesende bile ben seveceğim hep yeminimle Artık bir beklentim kalmadı kalbim kalbine hep ağladı Anladım eskisi gibi olmaz yerini kimseler dolduramaz Derdime dert ekleyimde derdimi senden başkası anlayamaz Bi sigara yak vur gelsin kanka dalalım hayaller ortamına Belkide orda olur yanımda hayalde olsa varsın gelsin Benim artık dayanacak gücüm yok teksin ve tek kalacaksın Senden başkasını seversem eğer mutluluk benden uzak kalsın Geçen zamanı unuttum attım sensiz kalmaya alıştım aşkım Ama seni ben hiç unutmadım unutmayada çalışmadım Senden başkasını sevmedim belkide sevmekte istemedim Senden çok şeymi istedim ben sadece seni sevdim Bekleneni beklemekten umudum kalmadı yarınlarıma Benim artık dayanacak gücüm yok bir nefes gibi geldi ve Gitti Senden sonrası olmadı ve olmaz sana sevgim hiç bitmez Biliyorum artık dönüşümüz olmaz geride kaldı sadece bi enkaz Yalancı Bebeğim sensiz ben neyleyim Sensin benim yeminim bakışına köleyim Gelmezsen bebeğim olursun sebebim Şunu bilki sevgilim sana bu son sözlerim Bak bana bebeğim dinle beni şunu bilki yine içtim zehiri Söz verdim ama tutamadım işte sensizlik yordu her seferde Gülüp geçme sakın halime gidişin yara açtı kalbime Hergün hergece elimde bir şişe teselli ise meyhanelerde Resmin elimde ismin dilimde hiç düşürmedim sevdim seni be Belki birgün dönersin diyeni umutla bekledim dualar ettim Duymadın birgün olsun görmedin belki görmezlikten geldin Söylesene beni hiçmi sevmedin hayır olamaz bu sen değilsin Zamanmı yoksa senmi değiştin geri dönmeyi hiç bilemedin Uzaktan izledim hep seni sevdim başkasına kalbimi vermedim Oysaki sen ellere gittin dönmek yerine beni mafettin Kalbim artık dayanmaz oldu bu beden acı çekmekten yoruldu Uğruna kaç tane şarkı yaptım hasretinle bebeğim yandım Gecelerce gizlice ağladım resmine bakmadan bir gece yatmadım Söylesene ben bunumu haketim tek bir kelime söyle bebeğim Yada sen SUS ben söyleyeyim Kıydın bu canıma mezarıma beklerim Yalancı Bebeğim sensiz ben neyleyim Sensin benim yeminim bakışına köleyim Gelmezsen bebeğim olursun sebebim Şunu bilki sevgilim sana bu son sözlerim [x2] |
|