Msn Şifremi Unuttum Nasıl Bulabilirim |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Msn Şifremi Unuttum Nasıl BulabilirimMsn Şifremi Unuttum Msn Şifremi Unuttum Ne Yapmalıyım Msn de kullandığınız şifre Hotmail hesabınızın şifresidir Bu yüzden şifreyi öğrenmek için hotmail com sayfasını ziyaret edin![]() Hotmail'in şifre sıfırlama sayfasına giriş yapın Açılan sayfada üç adet seçenek var Aşağıda gösterilen gibi* Parolamı unuttum Parolanızı sıfırlayın (Bu linke tıklayınız) * Parolamı ve Windows Live ID'mi biliyorum ama oturum açamıyorum * Başka birinin Windows Live ID'mi kullandığını düşünüyorum Açılan sayfada; "Windows Live ID:" yazan yerin karşısına msn adresini tam olarak yazın ![]() Hemen altında bulunan güvenlik sorunu yanıtlayın ![]() İleri tuluna basın Karşınıza yine üç seçenek gelecek aşağıdaki gibi ;* Bana e-postayla sıfırlama bağlantısı gönder * Güvenlik Sorusu * Müşteri desteği Hotmail'den mail adresi alırken kurtarma maili girdiyseniz 1 seçeneği seçiniz![]() Hotmail'den mail adresi alırken "Güvenlik sorusunun" cevabını hatırlıyorsanız 2 seçeneği seçiniz![]() 2 seçenekten de sonuç alamadıysanız Müşteri desteği seçeneğini seçiniz |
|
|
|