|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
atatürk, bölümler, nelerdir, üniversitesindeki |
![]() |
Atatürk Üniversitesindeki Bölümler Nelerdir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Atatürk Üniversitesindeki Bölümler NelerdirAtatürk Üniversitesindeki Bölümler Nelerdir Atatürk Üniversitesi öğrenci sayısı Atatürk Üniversitesi adresi iletişim bilgileri Atatürk Üniversitesi hakkında bilgi Adı : Atatürk Üniversitesi Şehir : Erzurum Kuruluş Yılı : 1957 Web Adresi :Atatürk Üniversitesi Toplam Öğrenci Sayısı : 39437 Toplam Akademik Personel : 2391 Rektörlük Adresi : Atatürk Üniversitesi Rektörlüğü 25240 Erzurum/TÜRKİYE Yabancı Uyruklu Öğrenci Bürosu : Tel: +90 442 231 1058 Faks: +90 442 231 1039- 236 1014 Diş Hekimliği Eczacılık Hukuk İlahiyat Veteriner Fen-Edebiyat Alman Dili ve Edebiyatı Arap Dili ve Edebiyatı Arkeoloji Bilgi ve Belge Yönetimi Biyoloji Coğrafya Çağdaş Türk Lehçeleri ve Edebiyatları Fars Dili ve Edebiyatı Felsefe Fransız Dili ve Edebiyatı İngiliz Dili ve Edebiyatı Sanat Tarihi Sosyoloji Tarih Türk Dili ve Edebiyatı Biyoloji Fizik Kimya Matematik Moleküler Biyoloji ve Genetik Kazım Karabekir Eğitim Almanca Öğretmenliği Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğr Biyoloji Öğretmenliği Coğrafya Öğretmenliği Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenliği Felsefe Grubu Öğretmenliği Fen Bilgisi Öğretmenliği Fizik Öğretmenliği Fransızca Öğretmenliği İlköğretim Matematik Öğretmenliği İngilizce Öğretmenliği Kimya Öğretmenliği Matematik Öğretmenliği Müzik Öğretmenliği Okul Öncesi Öğretmenliği Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Resim-İş Öğretmenliği Sınıf Öğretmenliği Sosyal Bilgiler Öğretmenliği Tarih Öğretmenliği Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği Türkçe Öğretmenliği Ziraat Bahçe Bitkileri Bitki Koruma Gıda Mühendisliği Peyzaj Mimarlığı Su Ürünleri Mühendisliği Tarım Ekonomisi Tarım Makinaları Tarımsal Biyoteknoloji Tarımsal Yapılar ve Sulama Tarla Bitkileri Toprak Bilimi ve Bitki Besleme Zootekni İktisadi ve İdari Bilimler Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Ekonometri İktisat İşletme Kamu Yönetimi Uluslararası İlişkiler İletişim Fakültesi Gazetecilik Halkla İlişkiler ve Tanıtım Radyo, Televizyon ve Sinema Sağlık Bilimleri Beslenme ve Diyetetik Ebelik Hemşirelik Tıp Mühendislik Çevre Mühendisliği Elektrik-Elektronik Mühendisliği Endüstri Mühendisliği İnşaat Mühendisliği Kimya Mühendisliği Makine Mühendisliği Oltu Yer Bilimleri Jeoloji Mühendisliği Güzel Sanatlar Geleneksel Türk El Sanatları Grafik Heykel Müzik Bilimleri Resim Tiyatro Yüksekokullar Beden Eğitimi ve Spor YO Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik YO Meslek Yüksekokulları Aşkale MYO Erzurum MYO Hınıs MYO İspir Hamza Polat MYO Narman MYO Oltu MYO Pasinler MYO Sağlık Hizmetleri MYO Tortum MYO Enstitüler Sosyal Bilimler Enstitüsü Fen Bilimler Enstitüsü Sağlık Bilimler Enstitüsü Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Enstitüsü Güzel Sanatlar Enstitüsü Türkiyat Araştırmalar Enstitüsü |
![]() |
![]() |
|