![]() |
Amasya Üniversitesindeki Bölümler |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Amasya Üniversitesindeki BölümlerAmasya Üniversitesi hakkında bilgi Amasya Üniversitesindeki bölümler Amasya Üniversitesi iletişim bilgileri Adı : Anadolu Üniversitesi Şehir : Eskişehir Kuruluş Yılı : 1958 Web Adresi : Anadolu Üniversitesi Toplam Öğrenci Sayısı : 1393544 Toplam Akademik Personel : 1761 Rektörlük Adresi : Anadolu Ünivesitesi Yunus Emre Kampusü Rektörlük 26470 Eskişehir - TÜRKİYE Yabancı Uyruklu Öğrenci Bürosu : Uluslararası İlişkiler Birimi Tel: 0 222 335 05 80-1332 Faks: 0 222 335 36 16 Açıköğretim Felsefe (Lisans) İngilizce Öğretmenliği (Lisans) Okul Öncesi Öğretmenliği (Lisans) Sosyoloji (Lisans) Türk Dili ve Edebiyatı (Lisans) Açıköğretim Batı Avrupa Bilgi Yönetimi Dış Ticaret Halkla İlişkiler ve Tanıtım Turizm ve Otel İşletmeciliği İktisadi ve İdari Bilimler Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri İktisat Kamu Yönetimi Maliye İktisadi ve İdari Bilimler Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri İktisat İşletme Maliye Hukuk İletişim Bilimleri Basın ve Yayın Halkla İlişkiler ve Reklamcılık İletişim Sinema ve Televizyon İşletme İşletme Konaklama İşletmeciliği Eczacılık Edebiyat Arkeoloji Felsefe Sanat Tarihi Sosyoloji Tarih Türk Dili ve Edebiyatı Rus Dili ve Edebiyatı Fen Biyoloji Fizik İstatistik Kimya Matematik Mühendislik-Mimarlık Bilgisayar Mühendisliği (İngilizce) Çevre Mühendisliği Elektrik - Elektronik Mühendisliği (İngilizce) Endüstri Mühendisliği İnşaat Mühendisliği (İngilizce) Kimya Mühendisliği Malzeme Bilimi ve Mühendisliği (İngilizce) Mimarlık Eğitim Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği GÜzel Sanatlar Baskı Sanatları Cam Çizgi Film (Animasyon) Grafik Heykel İç Mimarlık Resim Seramik Yüksekokullar Beden Eğitimi ve Spor YO Endüstriyel Sanatlar YO Engelliler Entegre YO Sivil Havacılık YO Turizm ve Otel İşletmeciliği YO Meslek Yüksekokulları Eskişehir MYO Porsuk MYO Yunus Emre MYO Enstitüler Eğitim Bilimleri Enstitüsü Fen Bilimleri Enstitüsü Güzel Sanatlar Enstitüsü Sağlık Bilimleri Enstitüsü Sosyal Bilimler Enstitüsü |
![]() |
![]() |
|