![]() |
Yaşam Hakkında Komik Sözler |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yaşam Hakkında Komik SözlerYaşamla İlgili Komik Sözler hayatla İlgili Komik Sözler *Dertleşmek istiyorsan 1 tuşla, birisine sarılmak istiyorsan 2 tuşla, eğlenmek için 3 tuşla, mutlu olmak için 4 tuşla, hepsini istiyorsan benim numaramı tuşla * Sen sütlaç kadar tatlı, lahmacun kadar sıcak, çiğ köfte kadar yakıcı, dolma gibi çekici, bulgur gibi asıl ve içli köfte kadar mükemmel birisin ![]() ![]() ![]() * Mert hava yollarına ait 4260 sayılı sevgi uçağı o güzel kalbinize inmek için izin istiyor ![]() ![]() ![]() ![]() * Ben seni, son Rondo bisküvimi verecek vede yolculuğa çıktığında arkandan Ülker çikolata yemeyecek kadar çok seviyoyum ![]() ![]() ![]() * Seni, Tc kanunlarının Aşk maddesi gereğince izinsiz kalbime girmeden dolayı ömür boyu kalbime hapis ediyorum ![]() ![]() ![]() * Acaba bir yerde oturup konusalım desem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() * Deliye her gün sevgililer günü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() * Kaynanamı kaybettim görenlerin görmezlikten gelmeleri rica olur ![]() ![]() ![]() * Aşk sözle baslar, dudak ile beslenir, dokuz ay sonra baba diye seslenir ![]() ![]() ![]() * Adamın biri komsuya gitmiş hamile kalmış ![]() ![]() ![]() ![]() * Kız dediğin İstanbul gibi olmalı ![]() * Akıllı olup dünyanın kahrını çekeceğine deli ol dünya senin kahrını çeksin ![]() ![]() ![]() * Oturarak başarıya ulasan tek varlık tavuktur ![]() ![]() ![]() * Türküm, Doğruyum, Çalışkanım, iyi gelirli bir bayanla evlenmek istiyorum ![]() ![]() ![]() * Saçımı süpürge yaptım elektrik süpürgesi çıktı beni terk etti ![]() ![]() ![]() * Tanrım kör oldum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() * Seni sensiz de yasayabiliyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() * Adama sormuşlar karınızla ortak bi özelliğiniz varmı ? demiş ki var aynı günde evlendik ![]() ![]() * Ne yersen ye asit yapar ağzında FALIMA gerek yok zaten dişin yok ağzında ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() * Erkekler neden kendileri ile ilgilenmeyen bayanların peşinden koşar ki ! Köpeklerin kullanamayacağı otomobillerin peşinden koşması gibi ! ![]() ![]() * Gönlünde yer yoksa bana güzelim; fark etmez ben ayakta da giderim ![]() ![]() ![]() * Sen sen ol kapı önünde aşk yapma , aşkın gözü kördür ama komsunun ki asla * Sana yaza yaza yaz geldi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() * Paranın ne önemi var önemli olan miktarı ![]() ![]() ![]() * Erkekler limona benzer baktıkça ağzın sulanır yedikçe miden bulanır ![]() ![]() ![]() * Kadın hakkı diye bir şey yoktur, Çünkü hakkı erkek ismidir |
![]() |
![]() |
|