![]() |
Sahibini Arayan Mektup 4 |
![]() |
![]() |
#1 |
su perisi
|
![]() Sahibini Arayan Mektup 4![]() Bugün bendeki resimlerini ve mektuplarini yakiyorum
![]() ![]() Iste! Hepsi önümde duruyor ![]() Uzerini "seni daima sevecegim"diyerek imzalamissin ![]() Bu seni en cok anlatan resimdi biliyorum,bana en yakin oldugun resimdi ![]() ![]() ![]() Karsinda ben vardim,gözlerin gözlerimdeydi ![]() ![]() ![]() ![]() Once bu resmini yakacagim,bu en cok sen olan resmini ![]() ![]() Hepsi birer birer kivrilip kül olacak sonunda ![]() Ya mektuplarin? Her birini cok cok öptügüm mektuplarin ![]() ![]() Senden madde olan hicbir sey kalmasin istiyorum ben de ![]() Icimde biraktigin eziklik yeter artik ![]() ![]() Seni bütün arzularin üzerinde,bütün özlemlerin ötesinde sevecegim artik ![]() Sensiz bir dünya yaratacagim senden ![]() ![]() Zaman bitecek ama sen bitmeyeceksin ![]() Bir gün bütün cicekleri solacak bahcelerin,yildizlar isik vermeyecek, günes dogmayacak hic ![]() Ama sen solmayacaksin,sen eksilmeyeceksin ![]() Seni maddenin disina cikariyorum,ölümsüzlügün kapilarini aciyorum sana ![]() Anlamiyor musun? Daha düne kadar her yerini ayri ayri seviyordum ![]() Ellerini tuttugum zamanlar ürperirdim,basim dönerdi gözlerine bakinca ![]() Dudaklarin her öpüste yeniden dünyaya getirirdi beni ![]() Al iste,hepsini sana birakiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Göreceksin bir gün her yerin su mektuplar, su resimler gibi kül olup dagilacak ![]() Bir tel bile kalmayacak saclarindan ![]() ![]() Once gencligin terkedecek seni ![]() ![]() Bos bir cuvala döneceksin ![]() Sonra,aynaya bakinca bugün cok güvendigin güzelliklerinin de seni birer birer biraktigini göreceksin ![]() Gözlerinde o vahsi parilti kalmayacak,bütün atesi sönecek dudaklarinin ![]() Ama ben o halinde bile seni terketmeyecegim ![]() Cünkü benim icimde hep bu günkü gibi kalacaksin ![]() Yalniz benim gözlerimde bir manasi olacak bakislarinin ![]() Ben yok oldugum zaman da satirlarimda yasayacaksin ![]() Hic ihtiyarlamadan,hic degismeden,hic tükenmeden ![]() ![]() ![]() Adim adinla anilacak,adin adimla ![]() ![]() ![]() ![]() Mektuplarinla resimlerini yakacak gücü kendimde bulamasam, o zaman da kendimi yakardim ![]() Su herkeste seni gören gözlerimi,su her yerde sana kosan ayaklarimi ve su her zaman sana yazan ellerimi yakardim ![]() Tenimde yükselen alevler ta Allah'a kadar uzanir,ona caresizligimi anlatirdi ![]() Seni gücsüz,zayif bir insan tarafindan sevilmenin hayal kirikligina ugratmamak icin, simdi benim yerime sen den kalanlari yakacagim ![]() Ben yasadikca varligim bütün caresizliklere meydan okuyacak ![]() Unutma; seni sevdigim icin ölebilirdim,seni sevdigim icin yasayacagim ![]() Biraz sonra mektuplarinla resimlerini tutusturacak bir kibrit cöpü gibi cekiliyorum hayatindan ![]() Herseyiyle onu sana birakiyorum ![]() ![]() Ama sen kendinin bile olamayacaksin artik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Seni bensizlige ve kendimi sana mahkum ediyorum ![]() Ümit Yaşar Oğuzcan |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Sahibini Arayan Mektup 4 |
![]() |
![]() |
#2 |
1907merve
|
![]() Cevap : Sahibini Arayan Mektup 4tek kelimeyle süpermiş paylaşım için teşekkürler ![]() ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Sahibini Arayan Mektup 4 |
![]() |
![]() |
#3 |
bonsoir
|
![]() Cevap : Sahibini Arayan Mektup 4Bu güzel paylaşımlar için çokk çokkk teşekkürlerr Su Perisi ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|