Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Nesil Bilinçlendirme Kampı - Gizli Tehlikeler & Tehditler > Güncel Haber Merkezi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
cehalet, kadın, tartışması, vekillerin

Kadın Vekillerin Cehalet Tartışması

Eski 02-26-2009   #1
cansel

Kadın Vekillerin Cehalet Tartışması

ANKARA - TBMM Dışişleri Komisyonu’nun dünkü toplantısında, AKP’li Zeynep Dağı ile CHP’li Canan Arıtman arasında “cehalet” tartışması çıktı Arıtman toplantıda, Türkiye-Tunus arasında kadının statüsünün geliştirilmesine ilişkin anlaşma hakkında bilgi veren Dışişleri bürokratına “Tunus’ta hukuk rejimi, şeri midir?” diye sordu Bakanlık temsilcisinin “Bilmiyorum” yanıtı üzerine Arıtman, “Son dönemde öyle şeyler yapıldı ki Türk kadını her alanda Tunus kadınından geri kaldı Dünya Ekonomik Forumu’nun 2008 Kadının Statüsü Raporu’nda da bu görülüyor 10 yıl önce biri ’Kadın haklarını Tunus’tan öğreneceksiniz’ dese inanmazdım Ama o hale düştük” dedi AKP’li Dağı ise Arıtman’a “Cahilliğiniz ve ideolojik körlüğünüze bu toplantıyı mahkum etmeyin Sorunların çözümü için çaba sergileyin” dedi Arıtman kendisine hakaret edildiğini belirterek Dağı’ya “Sizi kınıyorum” derken, toplantıyı yöneten Başkan Vekili Mehmet Ceylan’a, “Hakaret ediyor Engelleyin Sözünü geri alsın” dedi Ceylan “Ben hakaret duymadım” deyin-ce de Arıtman toplantıyı terk etti

worapsow
adige

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com