![]() |
Sır Gibi Saklanan IMF Şartları |
![]() |
![]() |
#1 |
cansel
|
![]() Sır Gibi Saklanan IMF ŞartlarıSır gibi saklanan IMF şartları Erdoğan “Hele hele iki madde var ki” demişti ![]() ![]() ![]() Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, IMF ile görüşmelerin tıkanarak rafa kalkmasına neden olan kabul edilemez talepleri nihayet ortaya döktü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu arada piyasalar da artık anlaşmanın kesin olarak seçim sonrasına kalacağına yönelik beklentiye girmiş durumdalar ![]() ![]() ![]() SIR GİBİ SAKLANAN IMF ŞARTLARI BUNLARMIŞ 1- Gelir İdaresi özerk olsun 2- Nereden buldun diye sorulsun 3-Yerel yönetimlerin geliri kısılsın Özilhan: Bu şartları gerekli buluyorum Anadolu Holding İcra Komitesi Başkanı Tuncay Özilhan: Gelir İdaresi’nin özerkliği ve belediyelerin gelirlerinin kısılması konusunda maddeleri yerinde ve gerekli buluyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() IMF’yle anlaşma konusunda hükümetin seçim sonrasına bırakma yönünde bir tavrı olduğunu düşünüyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yırcalı: IMF klasik bir anlaşma öneriyor Dünya Odalar Federasyonu ve Balıkesir Sanayi Odası Meclis Başkanı Rona Yırcalı: IMF’yle anlaşma konusunda zaman kaybettiğimiz muhakkak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hükümet seçimden önce anlaşmayacak TOBB Kadın Girişimci Kurulu Başkanı Aynur Bektaş: Nereden buldun ve gelir idaresinin özerkleştirilmesi konusunda şu aşamada hükümetin ’ayak diremesi’ yerinde çünkü şu anda uygulamaya geçse ülkenin sonu olur ![]() ![]() ![]() ![]()
|