|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
alamadığım, aydın, aynur, çok, sözleri, şarkı, şey |
![]() |
Aynur Aydın Alamadığım Şey Çok Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aynur Aydın Alamadığım Şey Çok Şarkı SözleriAynur Aydın Alamadığım Şey Çok Anlamadan âşık oldum, tutuldum yoktu çözüm Yemindi o her sözün, dağıldım yazık yine Zamansız mı çiçek açtım, büründüm her rengine İnandım mevsimine sararıp soldun yine Eğer gücüm olsa zamanı biri geri alsa Alamadığım şey çok Yok, yok benim artık halim yok Eğer gücüm olsa zamanı biri geri alsa Soramadığım şey çok Yok yok benim artık halim yok savaşmaya Benim dünyam bana yeter Nasılsa zaman örter geçmişi bir gün siler Eğer öyle istersem Ve yeniden hayat ve ben yeniden dost olur mu? Güzel bir yol buldun mu yeniden uyanmaya Eğer gücüm olsa zamanı biri geri alsa Alamadığım şey çok Yok, yok benim artık halim yok Eğer gücüm olsa zamanı biri geri alsa Soramadığım şey çok Yok, yok benim artık halim yok savaşmaya İsterse dünyaları versin Ona kalbim nasıl güvensin O da her şeyi biliyor kapandı kapılar Zamanla geçer mi dersin Yine mi bahar olur mevsim Unutur mu seni gönlüm Eğer gücüm olsa zamanı biri geri alsa Alamadığım şey çok Yok, yok benim artık halim yok Eğer gücüm olsa zamanı biri geri alsa Alamadığım şey çok Benim artık halim yok Eğer gücüm olsa zamanı biri geri alsa Soramadığım şey çok Benim artık halim yok savaşmaya Savaşmaya |
![]() |
![]() |
|