|  | Erkekler Neden Ve Nasil İhanet Ediyor |  | 
|  09-01-2012 | #1 | 
| 
Prof. Dr. Sinsi
 |   Erkekler Neden Ve Nasil İhanet Ediyorİhanete bakış açım gün geçtikçe sertleşiyor  Oldukça dik bir açıyla bakıyorum ve aldatılma hikayelerini duydukça aldatanlardan daha da nefret ediyorum  İnsan nasıl aldatır bunu anlamaya çalışıyorum  Sadık olmayanların neye göre sadık olmadığını ve neden aldatma ihtiyacı duyduklarını bir türlü idrak edemiyorum  Bizi sırtımızdan vuran ihanet sinsice girdiğinde hayatımıza biz hala eşimizin koynunda uyuyor oluyoruz çoğu zaman  Hiçbir şeyden habersiz ona sarılıyoruz  O ise bizden hariç başka birine daha sarılıyor  Allahım  Düşünmek bile insanı üzmeye yeterken yaşamak nasıl da kahreder insanı   İyi de bu erkek milletine rahat batıyor mu da aldatıyorlar ? Kimisi önemli değil tek gecelikti der savunur kendini  Kimisi aşık olur gözümüzün yaşına bakmadan terkedip ona gider  Kimisi sıkılır aldatır  Kimisi heyecan arar kimi de farklılık   Sonuç hep aynı   * kimi der “elimin kiri ihanet  ” kimi der “ne münasebet  ” Bu Gripin’in güzel bir şarkısı  Gidenin dostu olmaz   Yalnız bu 2 mısra dikkatimi çekti ve çok da hoşuma gitti  Ne kadar da doğru sözler  Ve uyumlu   Aklıma erkekler geldi  Ne de olsa ihanet onların elinin kiri bizim alnımızın karası   * | 
|   | 
|  | 
|  |