|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
duymak, erkeklerin, istedikleri, kadinlardan |
![]() |
Erkeklerin Kadinlardan Duymak İstedikleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Erkeklerin Kadinlardan Duymak İstedikleriErkeklerin kadinlardan duymak istedikleri hak etseler söyleyecezde…………… ![]() ![]() Kadınlar eşlerine, sevgilerini, bağlılıklarını hep gösterirler ![]() ![]() ![]() Memory Center Nöropsikiyatri Merkezi’nden Uzman Psikolog Zehra Erol, erkeklerin kadınlardan hep duymak istediği fakat nadiren, ya da hiç işitemediği sözleri sıraladı… Peki aşkım, öyle olsun ![]() Bugün anneler günü, annene gidelim ![]() Kaç çocuğumuz olsun hayatım? Sen maç izlerken ben ütü yaparım ![]() Bugün pazar, istediğin kadar çarşıda kalabilirsin ![]() Yok hayatım istemem, her şeyim var çok şükür ![]() Annem seninle mutlaka evlenmem gerektiğini söylüyor ![]() Babam mesleğinin gelecek vaat ettiğini söylüyor ![]() Spor giyinmene bayılıyorum ![]() Ben ek kart istemiyorum ![]() ![]() Çok eğlendiniz mi? Bebeğimiz olursa adını sen koy aşkım ![]() Bak, bu eşyaları mutfak parasından arta kalanları biriktirerek aldım ![]() Daha büyük ekranlı bir televizyon almak istersen alabilirsin ![]() Bu sene tatile gitmesek de olur ![]() Bana bu kadar fazla vakit ayırma arkadaşlarını çok ihmal ediyorsun ![]() Evin küçüğü büyüğü olmaz ![]() ![]() Arabayı birkaç yıl daha kullanalım, olmaz mı? Bu akşam mantı mı yapayım, içli köfte mi, hünkârbeğendi mi? Sucuklu yumurta yapmana bayılıyorum ![]() Bebeğin mamasını ben yaparım, sen git uyu ![]() Annem ve babam bize geleceklermiş, haydi kaçalım ![]() Ağabeyime söyleyeyim, seni şirketine finansman müdürü yapsın ![]() 10 milyon fazla bana, 5 versen ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Erkeklerin Kadinlardan Duymak İstedikleri |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Erkeklerin Kadinlardan Duymak İstedikleriErkeklerin kadýnlardan duymak istedikleri Peki askim, öyle olsun ![]() Bugün anneler günü, annene gidelim ![]() Kaç çocugumuz olsun hayatim? Sen maç izlerken ben ütü yaparim ![]() Bugün Pazar, istedigin kadar çarsida kalabilirsin ![]() Seni seviyorum aþkým ![]() Annem seninle mutlaka evlenmem gerektigini söylüyor ![]() Babam mesleginin gelecek vaad ettigini söyluyor ![]() Spor giyinmene bayiliyorum ![]() Ben ek kart istemiyorum ![]() ![]() Bebegimiz olursa adini sen koy askim ![]() Baaaak, bu esyalari mutfak parasindan arta kalanlarý biriktirerek aldým Daha büyük ekranlý bir televizyon almak istersen alabilirsin ![]() Sana bir bira açmamý ister misin? Bu sene tatile gitmesek de olur ![]() Bana bu kadar fazla vakit ayýrma arkadaþlarýný çok ihmal ediyorsun ![]() Evin küçügü büyügü olmaz sekerim ![]() ![]() Arabayi birkaç yil daha kullanalim, olmaz mi? Bu aksam manti mi yapayim, içli köfte mi, hünkar beðendi mi? Sucuklu yumurta yapmana bayiliyorum ![]() Bebegin mamasýný ben yaparim, sen git uyu ![]() Annem ve babam bize geleceklermis, haydi kaçalim ![]() Abime söyleyeyim, seni sirketine finansman müdürü yapsin ![]() 10 Milyon fazla bana, 5 ver sen ![]() ![]() ![]() ![]() Çok eðlendiniz mi? |
![]() |
![]() |
|