Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
adobe, cs5, dreamweaver, eğitim, içeriği, seti

Adobe Dreamweaver Cs5 Eğitim Seti İçeriği

Eski 09-01-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Adobe Dreamweaver Cs5 Eğitim Seti İçeriği

Adobe Dreamweaver Cs5 Eğitim Seti

Adobe Dreamweaver Cs5 Eğitim Seti nedir

Adobe Dreamweaver Cs5 Eğitim Seti

Adobe Dremweaver CS5 ile çizdiğiniz web şablonlarını CSS tekniği ile yayınlamaya hazır hale getirebileceğiniz bir programBu programın içeriğine baktığınız zaman sizlere bu teknikleri detaylarıyla birlikte anlatılmaktadır Bu set paket olduğu için her programın birbirleriyle entegresinden bahsedilmiştirÖrneğin Photoshop programından bir resmi Dreamweaver'a ekleyebilir ve entegreli bir şekilde zahmetsizce ve hızlıca çalışabiliyoruz

Yaptığımız web sitelerini Google gibi arama motorlarında ön sıralarda çıkartabilmek için bazı standartlarımız var Bu standartları sitemize uygulayabilmemiz için Dreamweaver'a ihtiyacımız vardır

Bu sette sizlere Adobe Dreamweaver CS5 versiyonu anlatışmıştır Konu içeriğine bakıldığında birçok özellikten bahsedildiğini görüyoruz Özgün örneklerle bu programı rahatlıkla öğrenebileceğiniz sade anlatım ile Adobe Dreamweaver CS5 eğitim setimizin vazgeçilmezlerindendir

Eğitim seti sonunda Dreamweaver'ı aktif bir şekilde kullanmış olup CSS kodlamasına hakim olmuş olacaksınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com