![]() |
Günaydın Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Günaydın Şarkı SözleriGünaydın Şarkıları en güzel Günaydın Şarkıları Sabahları sevdiklerinize dinleteceğiniz veya söyleyeceğiniz günaydın şarkıları Atiye Deniz Günaydın şarkı sözü Günaydın günaydın, günün aydın Komplike bir aşk, gözümüz aydın Uyurken bir güzel sayıkladın Bari rüyanda uslu dursaydın Kendini çölde susamış saydın İçkini getiren çıtırlara kandın Zehir de getirse içilir sandın Gülümsedin, sayıkladın, yumuşadın, oynadın Bari bir gün düzgün uyansaydın Ben seni rüyalarında yakalıyorum Çapkın sanma kendini çok komik oluyorsun Kendini haremde padişah sandın Meyveyi veren huriye kandın Yazmaya daldın çok havalandın Gülümsedin, sayıkladın, yumuşadın, oynadın Bari bir gün düzgün davransaydın Yalın - Günaydın Şarkı Sözü Besbelli uzun zamandır aynayı kendine döndürmüyorsun Yitirilenler apaçık ortada sen hala yüzüme gülümsüyorsun Aşk içinde misafir olmaz Ya yalnız sen ve ben İki gönül arasına üç saklanmaz Ya yalnızlık ve ben Ya o ya ben Ağlaya ağlaya senden vazgeçiyorum [x2] Yasaklandın Hep saklandığın bu kalpten kovuldun sen Isınıp uyumayı unut Sarılıp ağlamayı da Günaydın gittim ben [x2] Yasaklandın Hep saklandığın bu kalpten kovuldun sen Isınıp uyumayı unut Sarılıp ağlamayı da Günaydın gittim ben [x2] Günaydıınnn ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|