![]() |
Trafik Kuralları Sloganları |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Trafik Kuralları SloganlarıTrafik Kuralları İle İlgili Sloganlar Trafik canavarı ile azrail kolkola dolaşıyorlar, dikkatli olalım ![]() Alkollü yola çıkarsan, tabutla geri dönersin ![]() Uyarsan trafik levhalarına, sağ salim gidersin yoluna ![]() Araç değil, dikkatsizlik öldürür ![]() Bazıları hızı seçer, siz yaşamayı seçin ![]() Trafik Kuralları İle İlgili Sloganlar Kırmızıda geçti, ama artık çok geçti ![]() Yol ver, bir dakika kaybet, ya da boşver, herşeyini kaybet ![]() Hatalı sollama, diğer dünyaya yollama ![]() Hayali bir canavar yarattılar, tüm suçu ona attılar ![]() Şu karşıdan karşıya geçen, bir Albert Einstein olabilir ![]() Yaşama hakkımı lastiklerinle çiğneyemezsin ![]() Fast driving – Last driving! Arabanızla değil, aklınızla yarışın ![]() Sevdiğin kişi de yolları kullanıyor ![]() Her trafik kuralı, en az bir hayat kadar değerlidir ![]() Her yolcunun bekleyeni, her yolun canavarı vardır ![]() Hırsız malımızı, hız canımızı alır ![]() Unutmayalım ki, trafikte dikkatsizliğin telafisi yoktur ![]() Yazının devamında onlarcası var, yorumlarınızı bekliyorum… Trafik kurallarına uyun, olmaz ölümle oyun ![]() Yaya iken ne isen, sürücü iken de o’sun ![]() Ne hızlı ne yavaş, her an dikkat vatandaş ![]() Biz slogan aramaktan yorulduk, siz “kaza” yapmaktan yorulmadınız ![]() Arabana güvenip hızınla övünme, hatalı sollayıp sonradan dövünme ![]() En iyi şoför, yalnız sürücü belgesi ve gerekli evrakları olan değil, trafik kurallarına uyandır ![]() Çiğnemezsen kuralı, ne ölü ne yaralı ![]() Trafiğe tedbirsiz çıkma, hayatını riske atma ![]() Trafikte kaderin direksiyonu iradedir, kötü kullanılan irade kader değil cinayettir ![]() Yolculuk bir savaş mı ki ölürsek şehit, kalırsak gazi olalım ![]() Sürat yapma felakettir, sabrın sonu selamettir ![]() Yavaş git hız yapma, ecel kavşağına sapma ![]() Hayat ucuz değil, trafik kuralları lüzumsuz değil ![]() Yollar bizimse kurallar da bizimdir ![]() Emniyet kemerini bağla, hayat güvencesini sağla ![]() Hız ile dost olan, trafik canavarıyla arkadaş olur; her zaman kaybeden ve hayatını sona erdiren o’dur ![]() Hız yapmak bir zevkse, yaşamak daha büyük bir zevktir ![]() Hayatınız araba tekerleğinde dönüyorsa, ona yön veren siz olun ![]() Kural tanımayan kişi, ölüme koşmaktır işi ![]() Hızını umutlarına göre ayarla ![]() Trafik kurallarına uyun, sevdiklerinizi yanınızda bulun ![]() Trafik kazası doğal bir afet değildir ama, en az onun kadar can yakar ![]() Sayın sürücü, alkolü satın alabilirsin ama hayatını asla ![]() Trafik kültürü kanunlarla değil, saygıyla gelişir ![]() Yargısız infazın kurbanı olma ![]() Trafik; sevgi, saygı ve hoşgörüyle güzeldir ![]() Uymazsan trafik kuralına, uyarlar hazır olan imama ![]() Yaşamayı severim, kurallara uyarım ![]() Savaş diyor ki; tek rakibim trafik terörü ![]() Trafik kurallarına, sadece “insanlar” uyar ! Atalarına kavuşmak istiyorsan “hızlı”, çocuklarına kavuşmak istiyorsan “yavaş” ![]() Hızını azalt, ömrünü uzat ![]() Durayım derken “hızla”, yorulmuş anlık duygularını, bile bile uçuruma atma, geri döndüremeyeceğin tatlı canını ![]() İçersen bile bile bir an dalgınlık vesile, ne yaptım deme sonrası nafile ![]() Sana trafik canavarı diyorlar, beni yanılt ![]() Hızını azalt, ömrünü uzat ![]() Hız yapmak yolu değil, yaşamı kısaltıyor ![]() Kırmızıda yürüyen adam ölür, yeşilde yürüyen adam güler ![]() Emniyet kemeri deyip de geçme, ölümünü kendi elinle seçme ![]() Olmasın yollarda ölüm, kurallardır trafikte çözüm ![]() Yollar çiçek olsun ![]() Mutluluksa eğer hayattan beklediğin, her zaman her yerde dostu ol trafiğin ![]() Geleceğe dair planlarımızı trafiğe kurban etmeyiniz ![]() Hız yapma, bekleyenlerin kalplerini yakma ![]() Trafik kurallarına saygı, insanlığa saygıdır ![]() Hızlı yaşadım, hızlı sürdüm; sonunda sürünen ben oldum ![]() Hızlı gidersen mezara, yavaş gidersen ailene kavuşursun ![]() Ailemi seviyorum, peki neden hızlı gidiyorum ![]() Artık ceza ödememek için değil, yaşamak için kurallara uyalım ![]() Güzelliğin on para etmez, trafik canavarı affetmez ![]() Biz yılda bir kurban bulamazken; o, günde bin kurban buluyor ![]() Hız hiçbir şey, yaşam herşey ![]() Emniyet kemeri, yaşam yüzdesini artıran bağdır ![]() Alkol algıları köreltir, trafiği kirletir ![]() Sayın sürücüler, trafik ışıkları kavşak süsleri değildir ![]() Yavaş olun, yaşam arkanızda kaldı ![]() Trafikte emniyet kemeri hayatta kalma nedenidir ![]() Can insana emanettir, alkollü sürmek ihanettir ![]() Hayatınıza dur demek istemiyorsanız, kırmızı ışıkta durun ![]() Yavaş olun, hayatınızı solluyorsunuz ![]() Artık inadı bırakın, emniyet kemerini takın ![]() İki dakika önce sarhoştu, şimdi ölü ![]() Ben trafik kuralına uyuyorum, peki ya sen ![]() Aşırı hıza dikkat, kaybolan şey hayat ![]() Emniyet kemeri yaşamla ölüm arasındaki bağdır ![]() Alkol öldürür, ihmal süründürür, dikkat güldürür ![]() Saygıya yeşil ışık yakalım ![]() Ya hızını durdur, ya da geleceğini ve umutlarını ![]() Emniyet kemeri tekerlekli sandalyeler kadar bağlayıcı değildir ![]() Alkol alıp sağa sola çarpma, dertsiz başını derde sokma ![]() İlkesi hız olanın ömrü az olur ![]() Emniyet kemeri, bizleri koruyan ücretsiz sigortadır ![]() Alkollü araç kullanma, trafik canavarına yakalanma ![]() Sürat felaket, sabır selamettir ![]() Ölmek ya da yaşamak, seç birinden birini; hiç düşünmeden tak emniyet kemerini ![]() Senin alkol sefan, benim cefam olmasın ![]() Aşırı hıza ret, yaşama evet ![]() İki siyah bant, ne canlar kurtarır dene bak ![]() Alma kadehi eline, çevirme trafiği kan gölüne ![]() Hayat bir yarıştır, fakat bir ralli değil ![]() Emniyet kemeri değil ki paralı, takmayan ya ölü ya yaralı ![]() İçki şişede dursun, kazalar uzak olsun ![]() Hızınızla değil, dikkatinizle fark edilin ![]() Vardık yolculuğun zevkine, alışınca emniyet kemerine ![]() Alkol alır hız yaparsın, ecele kucak açarsın ![]() Sürat sağlığa zararlıdır ![]() Unutma takman gerek kemerini, hayatınla ödersin bedelini ![]() Dikkatli sür, insanın yedek parçası bulunmaz ![]() Binayı ayakta tutan sağlam temeli, sürücüyü hayatta tutan emniyet kemeri ![]() Yükseltilen her bir vites, ölüme giden bir adres ![]() Düşman sınırını geç, hız sınırını geçme ![]() Trafikte can güvenliğiniz kendi ellerinizde ![]() Hızını şimdi mi, yoksa hastanede mi keseceksin? Aracınızı hızlı sürerek gelişen ve değişen dünyanın hızına yetişemezsiniz, aklınızı kullanarak yetişirsiniz ![]() Kırmızıda geçti, ama artık çok geçti ![]() Yol ver, bir dakika kaybet, ya da boşver, herşeyini kaybet ![]() Hatalı sollama, diğer dünyaya yollama ![]() Hayali bir canavar yarattılar, tüm suçu ona attılar ![]() Şu karşıdan karşıya geçen, bir Albert Einstein olabilir ![]() Yaşama hakkımı lastiklerinle çiğneyemezsin ![]() Fast driving – Last driving! Arabanızla değil, aklınızla yarışın ![]() Sevdiğin kişi de yolları kullanıyor ![]() Her trafik kuralı, en az bir hayat kadar değerlidir ![]() Her yolcunun bekleyeni, her yolun canavarı vardır ![]() Hırsız malımızı, hız canımızı alır ![]() Unutmayalım ki, trafikte dikkatsizliğin telafisi yoktur ![]() Trafik kurallarına uyun, olmaz ölümle oyun ![]() Yaya iken ne isen, sürücü iken de o’sun ![]() Ne hızlı ne yavaş, her an dikkat vatandaş ![]() Biz slogan aramaktan yorulduk, siz “kaza” yapmaktan yorulmadınız ![]() Arabana güvenip hızınla övünme, hatalı sollayıp sonradan dövünme ![]() En iyi şoför, yalnız sürücü belgesi ve gerekli evrakları olan değil, trafik kurallarına uyandır ![]() Çiğnemezsen kuralı, ne ölü ne yaralı ![]() Trafiğe tedbirsiz çıkma, hayatını riske atma ![]() Trafikte kaderin direksiyonu iradedir, kötü kullanılan irade kader değil cinayettir ![]() Yolculuk bir savaş mı ki ölürsek şehit, kalırsak gazi olalım ![]() Sürat yapma felakettir, sabrın sonu selamettir ![]() Trafik kurallarına uyun, sevdiklerinizi yanınızda bulun ![]() Trafik kazası doğal bir afet değildir ama, en az onun kadar can yakar ![]() Sayın sürücü, alkolü satın alabilirsin ama hayatını asla ![]() Trafik kültürü kanunlarla değil, saygıyla gelişir ![]() Trafik canavarı ile azrail kolkola dolaşıyorlar, dikkatli olalım ![]() Alkollü yola çıkarsan, tabutla geri dönersin ![]() Uyarsan trafik levhalarına, sağ salim gidersin yoluna ![]() Araç değil, dikkatsizlik öldürür ![]() Bazıları hızı seçer, siz yaşamayı seçin ![]() Yargısız infazın kurbanı olma ![]() Trafik; sevgi, saygı ve hoşgörüyle güzeldir ![]() Uymazsan trafik kuralına, uyarlar hazır olan imama ![]() Yaşamayı severim, kurallara uyarım ![]() |
![]() |
![]() |
|