![]() |
Ceza Evlerinde Yer Kalmadı |
![]() |
![]() |
#1 |
cansel
|
![]() Ceza Evlerinde Yer KalmadıCeza evlerinde yer kalmadı Ceza ve tutukevlerindeki tututklu sayısı cumhuriyet tarihinin en yüksek oranına ulaştı Adalet Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Okur “Ceza ve tutukevlerimiz 106 bin tutuklu ve hükümlü ile cumhuriyet tarihinin en yüksek doluluk oranına ulaştı” dedi Adalet Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı İbrahim Okur, ağır toplumsal sorunların, başta ekonomik suçlar olmak üzere tüm suçlarda ciddi bir artışa neden olduğunu açıkladı ![]() Hayat Boyu Eğitim ve Kişisel Gelişim Derneği’nce başlatılan “Aile Eğitimi Seferberliği Projesi”, Gürçağ Koleji Konferans Salonu’nda tanıtıldı ![]() ![]() ![]() ![]() Ortaya çıkan ağır toplumsal sorunların, başta ekonomik suçlar olmak üzere tüm suçlarda ciddi bir artışa neden olduğuna işaret eden Okur, “Ceza ve tutukevlerimiz 106 bin tutuklu ve hükümlü ile Cumhuriyet tarihinin en yüksek doluluk oranına ulaşmış, suça karışan kişi sayısında adeta bir patlama yaşanmıştır” diye konuştu ![]() Tutuklu ve hükümlülerin 2 bin 885’inin çocuklardan oluştuğunu anlatan Okur, suçların yaklaşık yarısının 25 yaş altındaki çocuk ve gençler tarafından işlendiğini kaydetti ![]() ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Ceza Evlerinde Yer Kalmadı |
![]() |
![]() |
#2 |
suskun
|
![]() Cevap : Ceza Evlerinde Yer KalmadıPaylaşım için teşekkürler canselcim ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Ceza Evlerinde Yer KalmadıCezalar ağırlaştırıldım suç oranı azalır bak o zaman nasıl yer kalıyor haber için sağol
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Equinox
![]() |
![]() Cevap : Ceza Evlerinde Yer Kalmadıİşsiz aç insan herşeyi yapar işsizlik büyüdükçe suç oranının yükselmesi kaçınılmaz olacaktır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
cansel
|
![]() Cevap : Ceza Evlerinde Yer Kalmadıdeğerli yorumlarınız için ben teşekkür ederim |
![]() |
![]() |
|