Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
içten, sözler

En İçten Sözler

Eski 09-01-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

En İçten Sözler

İçten Sözler

En İçten Sözler

Seninle mutlu olmak istiyorum bu hayatta sadece sen ol hayatımda sadece sana hasret kalayım bu dünyada

Deniz derindir durulmaz dostluk ebedidir unutulmaz

Gözyaşı ile biticek kadar karamsar sevmedim seni ben seni umutlarıma katıp hayaller kurarak sevdim

Fani dünyanın baki padişahı değiliz Biz parçalanmış gönül hırkalarını yamar dikeriz Biz dostlarla ağlar dostlarla güleriz

Sen hayal değilsin benim için sen benim için teksin seninle bütün oluyorum seninle gülüyorum hayata

Aşkı sordum kalbime sen dedi yalnızlığı sordum bedenime asla kabul etmem dedi ölüme sordum kendimi sensizlik dedi

En koyu mavilikleri avucuna, en içten mutlulukları gözlerine, en derin sevgileri kalbine bırakıyorum hep mutlu ol diye

Beyaz hayatımda parlak bir geleceksin yanımda, sen bir ışıksın ve seninle yolumu buluyorum yarınlarımda

En koyu cehalet hakkında hiç bir şey bilmediğin bir şeyi reddetmektir

Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler bağrına taş basarsın acılar bir gün diner giden gitsin aldırma yangınlarda söner sakın bakma arkana krallar önde gider

Gün gelir puslu bir dünya aydınlık bir yaşama gebe kalır yeter ki umutların hiç bitmesin kalbin hangi mutluluk ve sevgi için çarpıyorsa yaşam sana onu versin

Rüzgarın kemanını çaldığı, damlaların cama vurduğu bir pencerede yatağına uzanıp da keşke dediğin tüm güzellikler gerçek olsun

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com