![]() |
En İçten Sözler |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() En İçten Sözlerİçten Sözler En İçten Sözler Seninle mutlu olmak istiyorum bu hayatta sadece sen ol hayatımda sadece sana hasret kalayım bu dünyada ![]() Deniz derindir durulmaz dostluk ebedidir unutulmaz ![]() Gözyaşı ile biticek kadar karamsar sevmedim seni ben seni umutlarıma katıp hayaller kurarak sevdim ![]() Fani dünyanın baki padişahı değiliz ![]() ![]() ![]() Sen hayal değilsin benim için sen benim için teksin seninle bütün oluyorum seninle gülüyorum hayata ![]() Aşkı sordum kalbime sen dedi yalnızlığı sordum bedenime asla kabul etmem dedi ölüme sordum kendimi sensizlik dedi ![]() En koyu mavilikleri avucuna, en içten mutlulukları gözlerine, en derin sevgileri kalbine bırakıyorum hep mutlu ol diye ![]() Beyaz hayatımda parlak bir geleceksin yanımda, sen bir ışıksın ve seninle yolumu buluyorum yarınlarımda ![]() En koyu cehalet hakkında hiç bir şey bilmediğin bir şeyi reddetmektir ![]() Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler bağrına taş basarsın acılar bir gün diner giden gitsin aldırma yangınlarda söner sakın bakma arkana krallar önde gider ![]() Gün gelir puslu bir dünya aydınlık bir yaşama gebe kalır yeter ki umutların hiç bitmesin kalbin hangi mutluluk ve sevgi için çarpıyorsa yaşam sana onu versin ![]() Rüzgarın kemanını çaldığı, damlaların cama vurduğu bir pencerede yatağına uzanıp da keşke dediğin tüm güzellikler gerçek olsun ![]() |
![]() |
![]() |
|