Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Nesil Bilinçlendirme Kampı - Gizli Tehlikeler & Tehditler > Güncel Haber Merkezi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dedehayırdan, fenerbahçeye, gönderme

Dedehayır'dan Fenerbahçe'ye gönderme !..

Eski 01-25-2007   #1
rebellious23

Dedehayır'dan Fenerbahçe'ye gönderme !..

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Dedehayır, ezeli rakipleri Fenerbahçe'nin futbolda, erkek ve bayan basketbolunda bu sezon şampiyonluk için çok heveslendiğini, ama bu branşlarda bunu başaramayacaklarını savundu

Galatasaray Bayan Basketbol Takımı'nın, Mecidiyeköy'deki kulüp binasında 5 yeni oyuncu için yaptığı imza töreninde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Ahmet Dedehayır, ''Bazıları '100 yılda her branşta şampiyon olacağız' diye çok hevesleniyor Zaten futbolda olamayacaklarını sayın başkanımız ve Adnan Polat söylediler Orada ümitli olmasınlar'' dedi

Yeni transferlerle Galatasaray Bayan Basketbol Takımı'nın şampiyon olacağını kaydeden Dedehayır, ''Bence bayan basketbolunda da artık ümitleri pek kalmasa gerek Erkeklerde de ben arkadaşlarıma güveniyorum, kesinlikle orada da Fenerbahçe'yi şampiyon yapmayacaklardır Diğer branşlarda da Allah kolaylık versin'' diye konuştu

Dedehayır, Galatasaray'ın futbolda şu anda transfere ihtiyacı olmadığını ifade ederek, şunları söyledi:
''Futbol takımı zaten şampiyon olacak Şampiyon takımın transfere ihtiyacı yoktur Avrupa'da başarılı olmak için transfere ihtiyacımız var Bu sezon sonunda kulübümüzün maddi durumu çok daha iyi duruma gelir, halledeceğiz onu da Zaten sayın başkanımız Özhan Canaydın'ın 3 döneminde Galatasaray'ın altın çağını yaşayacağını söylüyorum 24 Şubat'taki mali kongreye kadar büyük bir ihtimalle Riva'yı halletmiş olacağız Ondan sonra de Seyrantepe'yi halletmiş oluruz Galatasaray'ın hiçbir problemi kalmayacak Maddi açıdan bambaşka bir Galatasaray göreceksiniz Bu kadroyla çok rahat şampiyon olacağız Önümüzdeki sezon da Avrupa'da başarılı olacak kadroyu kurarız Taraftarımızın içi rahat olsun''

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com