|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
başlıyor, başvurular, için, ilköğretim, müfettiş, sınavı, yardımcılığı |
![]() |
İlköğretim Müfettiş Yardımcılığı Sınavı İçin Başvurular Başlıyor.. |
![]() |
![]() |
#1 |
su perisi
|
![]() İlköğretim Müfettiş Yardımcılığı Sınavı İçin Başvurular Başlıyor..Milli Eğitim Bakanlığı, uzun zamandır beklenen İlköğretim Müfettiş Yardımcılığı Sınavı duyurusunu yaptı ![]() ![]() ![]() ![]() Milli Eğitim Bakanlığı, uzun zamandır beklenen İlköğretim Müfettiş Yardımcılığı sınavı duyurusunu yaptı ![]() ![]() ![]() ![]() Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik imzası “İlköğretim Müfettiş Yardımcılığı Yarışması” konulu genelge valiliklere gönderildi ![]() Genelge ile uzun zamandır beklenen İlköğretim Müfettiş Yardımcılığı Sınavı’nın başvuruları alınmaya başladı ![]() ![]() 40 YAŞINI DOLDURAN MÜFETTİŞ YARDIMCISI OLAMAYACAK İlköğretim Müfettiş Yardımcılığına başvuracak adayların en az dört yıl süreli yüksek öğrenim görenlerden olması gerekirken, resmi okul ve kurumlarda başvuru tarihinin son günü itibariyle en az sekiz yıl öğretmenlik yapmış olması, ikinci yedi yıllık hizmet süresinin en az dört yılını resmi okul ve kurumlarda öğretmen olarak, üç yılını ise Bakanlık merkez ya da taşra teşkilatı yöneticilik görevlerinde geçirmiş olması şartı aranıyor ![]() ![]() ATAMALAR 13 KASIM’DA Genelgeye göre başvurular bakanlığın T ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Başvuru yapacak adayların öncelikle Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü hesabına 40 TL yatırması gerekiyor ![]() |
![]() |
![]() |
|