![]() |
Adam Gibi Girdin Kalbime Adam Gibide Çık Git |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Adam Gibi Girdin Kalbime Adam Gibide Çık GitAdam Gibi Girdin Kalbime Adam Gibide Çık git Harbi Sözler Aşkin adi Yok artık Yuregimde Ne Senin Nede Aşkin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Her BuLdugum Yerde Kaybettim Seni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sen Beni Haketmiyorsun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sen Benim Sevdigim oLamazsin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben Artık Sayamıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gitme Diyemiyorum Sana SevqiLi Bu Yüzden Git Diyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Beni AgLatmak Hosuna Gidiyor DeqiLmi ? Bu kez AgLamıycam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hadi Git Artık SevqiLi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cıkma Bir Daha Karşima Ne oLur ! Söz Ver ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() GüLe güLe SevqiLi ! GuLe GuLe ! Dur! dersem kopsun ağzım dilimbir damla yaş düşerse kör olsun gözlerimben seni sevdim!sen de beni sevdiysen çok eskiden hiç düşünmeden gidişini ertelemeden git! Yalan söyleme bilirsin sevmem! Yılanıda yalanı da! Bahane arama sevgine eğer sevdinse! Benim seni sevdiğim gibi utanmadançekinmeden git! Ama dönüşü olmasın bu gidişininyanılmışlığın telafisi pişman bakışın olmasın gözlerime Gizlice olursa gidişin işte budur asıl ihanetin ne ihanetininnede pişmanlığının hiç! affı yok! sevdiğim… Onun için söyle! eğme başını sessizce yere mertçe! bende sevdim! sevdim işte! nedensiz de… ![]() İşte o vakit alnından öperim seni Eğme! Dik tut başını adam gibi sevmek ayıp değil ki! Üzülme sen ben acımı da !çekerim sevdamı da! Adam gibi girdin madem kalbime adam gibi de çık git gideceksen… ![]() Yeter ki adı ihanet olmasın gidişinin… |
![]() |
![]() |
|