![]() |
Ben Sevmeye Hazirim Seni..Ya Sen..? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ben Sevmeye Hazirim Seni..Ya Sen..?Ben sevmeye hazirim senİ ![]() ![]() ![]() ![]() BEN SEVMEYE HAZIRIM SENİ ![]() ![]() ![]() ![]() Ben Hazırım ![]() ……… ![]() ![]() ………Öyle yanımdasın ki, öyle ruhumda, her aşka ev sahipliği mi yapar sandın bu yürek? Sen misafir değildin, sen kimse değildin, sen bendin ![]() ![]() ………Hangi mevsimin ürünüydün sen, hangi güneş yapraklarını sararttı, hangi deniz susuzluğuna ilaç oldu bilmem, tek bildiğim bir aşkın iki ortağıydık, hiçbir şey bu ortaklık kadar güzel olamazdı, hiç kimse sevdama senin kadar yakışmazdı ve hiçbir aşk bu kadar ses çıkartıpta yaşanılası olmazdı ![]() ………Yazarak sevmenin, görmeden hissetmenin, bizi nasılda hasret gemisine doldurduğunu izledim başka hayatlarda ![]() ![]() ![]() ![]() ………Bir pencereyim aslında sana açılmayı bekleyen, bir adayım aslında keşfedilmeyi bekleyen, bir Leyla’yım aslında Mecnun’u çok seven, ehlileştirilmemiş bir kısrağın delice koşan arzularıyım ben; gel ![]() ………Ansızın bastıran, yağmura yakalanmış sevda oldun bana, yağdıkça doluyorsun içime ![]() ![]() ![]() ………Ben mahkumum sana, hep yakalanma tedirginliğini içimde büyütüyorum, avut beni, bir sevdanın koynunda savrulup duruyorum, sürüklendiğim yer yüreğinin kıyıları, yolcuyum ben sana, kilometreler aşmaktayım dudaklarına, gel ![]() ……… ![]() ![]() ……… ![]() ![]() ben sevmeye hazırım seni ya sen? |
![]() |
![]() |
|