![]() |
Aşkın &Quot;Ben&Quot; Hali Ağzına Kadar Dolu İken,Aşkın &Quot;Sen&Quot; Hali Yok Gibiydi Hep.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aşkın &Quot;Ben&Quot; Hali Ağzına Kadar Dolu İken,Aşkın &Quot;Sen&Quot; Hali Yok Gibiydi Hep..Aşkın "ben" Hali Ağzına Kadar Dolu İken,Aşkın "sen" Hali Yok Gibiydi Hep ![]() ![]() Saat gecenin bilmem kaçı yine sensizlik nöbetçi başımda ![]() ![]() sızısından aklıma ![]() ![]() Bu gece epey uzun olacak anlaşıldı ![]() ![]() Hafiften burnum sızlamaya başlıyor gerisinin gelmesi yakın ![]() ![]() yumruk halini alıyor istemeden gözlerimden usul usul akan yaşlar gittikçe hoyratlaşıyor mı ne?Hıçkırıklar yankılanmaya başladı bile ![]() ![]() çanağı olmuş kirpiklerim ne kadar da ıslak ![]() isyan eden kelimeler ![]() ![]() hep hayallerim bulanık seçemiyorum ![]() ![]() Sen yığıntısının altında kalmış tozlu bir can'ım artık ![]() ![]() Hıçkırıkların kucakladığı karanlık ve uykusuz gecelerdeyim ![]() ![]() zamanların kucağında sensizlik çöktü üstüme yine ve yine ![]() ![]() göğüslemeye çalışıyorum seni ve senden arta kalanları ![]() ![]() sarar beni üzülme ![]() ![]() Aşkın "ben" hali ağzına kadar dolu iken Aşkın "sen" hali yok gibiydi hep Burası sensizlik kokuyor "Mutluluk" yanımda küflenmiş sanki bana bakıp gülüyor ![]() ![]() Veda acısının sıcaklığı geçmedi üstümden Yalnızlığımın sesini dinliyorum gözyaşlarım eşlik ediyor bu gece yine… Yanımda kırık dökük hayaller birazda sitem var işte ![]() ![]() Birazda özlem belkide ![]() ![]() Söylesene; Her gün biraz daha mı unutuyorsun beni ![]() ![]() Gözyaşların bir iki damlamı akıyor artık ![]() Hangi gönüllerde meze oluyorsun?Kimler çeliyor aklını? Söylesene; Gitmek için mi gelmiştin? Ya ben; unutmak için mi sevmiştim seni? Cevapsız sorulardı bilirdim ![]() ![]() Gittiğin gündü ![]() ![]() Damarlarımdan çekildi sanki yaşama gücüm ![]() iliklerime kadar hissettiğim zamandı ![]() ![]() Hiç unutmam; Beni dağıttığın gündü o gün ![]() ![]() Bitirdiğin gündü; Ardından bir boşluk oluştu içine çekiyordu beni ![]() adeta ![]() ![]() zamandı ![]() ![]() Kurtulamadım ![]() ![]() … Hiç unutmam; Beni yok ettiğin gündü o gün ![]() ![]() Üzerimden umutlar akıyor döneceksin diye düşlerimin adresi belli Birbirimize doyamazken iki yabancı mı olduk şimdi? Ben şimdi senin yalnızlığında kaldım hadi sar beni diyor iç ses hadi sar ![]() ![]() Gözümden akan tuzlu gözyaşının sıcaklığı geçmeden gel ![]() ![]() Gel ki … Ya da neyse boşver ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|