Aşkın &Quot;Ben&Quot; Hali Ağzına Kadar Dolu İken,Aşkın &Quot;Sen&Quot; Hali Yok Gibiydi Hep.. |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Aşkın &Quot;Ben&Quot; Hali Ağzına Kadar Dolu İken,Aşkın &Quot;Sen&Quot; Hali Yok Gibiydi Hep..Aşkın "ben" Hali Ağzına Kadar Dolu İken,Aşkın "sen" Hali Yok Gibiydi Hep ![]() ![]() Saat gecenin bilmem kaçı yine sensizlik nöbetçi başımda ![]() Düştün yine en sızısından aklıma ![]() Bu gece epey uzun olacak anlaşıldı ![]() ![]() Hafiften burnum sızlamaya başlıyor gerisinin gelmesi yakın ![]() Ellerim yumruk halini alıyor istemeden gözlerimden usul usul akan yaşlar gittikçe hoyratlaşıyor mı ne?Hıçkırıklar yankılanmaya başladı bile ![]() Gözlerim kan çanağı olmuş kirpiklerim ne kadar da ıslak Dilimde ise sürekli bir şeylere isyan eden kelimeler ![]() Dualarım seni aklımdan çıkarmaya yönelik hep hayallerim bulanık seçemiyorum ![]() Sen yığıntısının altında kalmış tozlu bir can'ım artık ![]() Hıçkırıkların kucakladığı karanlık ve uykusuz gecelerdeyim ![]() Bitimsiz zamanların kucağında sensizlik çöktü üstüme yine ve yine ![]() Tüm gücümle göğüslemeye çalışıyorum seni ve senden arta kalanları ![]() Sen yoksan sensizlik sarar beni üzülme ![]() ![]() Aşkın "ben" hali ağzına kadar dolu iken Aşkın "sen" hali yok gibiydi hep Burası sensizlik kokuyor "Mutluluk" yanımda küflenmiş sanki bana bakıp gülüyor ![]() Veda acısının sıcaklığı geçmedi üstümden Yalnızlığımın sesini dinliyorum gözyaşlarım eşlik ediyor bu gece yine… Yanımda kırık dökük hayaller birazda sitem var işte ![]() Birazda özlem belkide ![]() Söylesene; Her gün biraz daha mı unutuyorsun beni ![]() Alışıyor musun bensizliğe? Gözyaşların bir iki damlamı akıyor artık O da öylesine mi? Hangi gönüllerde meze oluyorsun?Kimler çeliyor aklını? Söylesene; Gitmek için mi gelmiştin? Ya ben; unutmak için mi sevmiştim seni? Cevapsız sorulardı bilirdim ![]() Gittiğin gündü ![]() Damarlarımdan çekildi sanki yaşama gücüm Sensizliğin kabuk bağlayacağını iliklerime kadar hissettiğim zamandı ![]() Hiç unutmam; Beni dağıttığın gündü o gün ![]() Bitirdiğin gündü; Ardından bir boşluk oluştu içine çekiyordu beni Senin içinde boğuluyordum adeta ![]() Çırpınmanın faydasız olduğu elimi uzatmanın çok geç olduğu bir zamandı ![]() Kurtulamadım ![]() … Hiç unutmam; Beni yok ettiğin gündü o gün ![]() ![]() Üzerimden umutlar akıyor döneceksin diye düşlerimin adresi belli Birbirimize doyamazken iki yabancı mı olduk şimdi? Ben şimdi senin yalnızlığında kaldım hadi sar beni diyor iç ses hadi sar ![]() ![]() Gözümden akan tuzlu gözyaşının sıcaklığı geçmeden gel ![]() Gel ki … Ya da neyse boşver ![]() ![]() boşver![]() !!! |
|
|
|