![]() |
Dokunsalar Ağlayacağım |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dokunsalar AğlayacağımDokunsalar Ağlayacağım Harbi Laflar Adam gibi Sözler İyi demek adettendir ya kim sorsa iyiyim diyorum herkese İyi değilim ![]() ![]() Yine taktım yüzüme sahte gülümsemelerimi olur olmadık herşeye gülümsüyorum ![]() ![]() Anlatması zor yaşaması daha zor içinde bulunduğum durum ![]() ![]() ![]() ![]() Ruhumun feri söndü ![]() ![]() Birgün konuşmayı unuturcasına Susmak istiyorum Birgün olur olmadık konuşmak hiç susmamacasına Dengemi yitirdim yokluğunda ![]() ![]() Susma ![]() ![]() Hiçbir sey yetmiyor beni bana anlatmaya ![]() ![]() ![]() ![]() Dokunsalar ağlayacağım ![]() ![]() Oysa görünürde iyiyim!! Ya ben hep fazla geldim yaşadığım hayata yada hayat bana eksik kaldı ![]() ![]() ![]() ![]() Bilmiyorum; Ben bile kendimi anlayamıyorken anlaşılmayı beklemek hayalden de öte ![]() Susuyorum şimdi konuşmayı unutmuşcasına Ağlamak istedikçe gülüyorum mesela Ve sen aşkların en güzeli alışıyorum yokluğuna ![]() ![]() ‘Varlığının coşkusuda çok güzeldi; Yokluğunun tadıda hiç fena degil hani’ Hoşça kal aşkların en güzeli … Bırak beni yanlızlığıma ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|