Oğuz Atay Sözleri |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Oğuz Atay SözleriOğuz Atay'ın söylediği sözler Kimseye göstermem üzüntümü Gündüz gülerim, geceleri yalnız ağlarım![]() Çok yükseğe çıkamam; bende yükseklik korkusu var Kimseyi yarı yolda bırakamam; bende alçaklık korkusu var![]() Yemek koyulurken, bu kadar yeter dedikten sonra mutlaka bir kaşık daha yemek koyan kişiye anne denir Ve o herşeye değerdir![]() Fotoğraf çekilerken, nedense kendimizi gülümsemek zorunda hissediyoruz Yani aslında ona bile mutluluk oyunu oynuyoruz![]() Hayatta silgim hep kalemimden önce bitti Çünkü kendi doğrularımı yazacağım yere, tuttum başkalarının yanlışlarını sildim ![]() Söyle evladım diye teselli ederdi annem beni Söyle de içine hicran olmasın Hicran oldu anne![]() Yalnızlığına iyi bak, sahip çık Kaç kişinin emeği var onda kimbilir![]() "bu yol nereye çıkar olric? ![]() ![]() ![]() - hiçbir yere efendimiz ![]() ![]() ![]() - hiçbir yer neresidir olric? ![]() ![]() ![]() - doğru yerdir efendimiz ![]() ![]() ![]() - gidelim mi? ![]() ![]() ![]() - vardık efendimiz ![]() ""-Sustu mu olric? - sustu efendimiz ![]() ![]() - biz de susalım mı olric? - siz bilirsiniz efendimiz ![]() ![]() - bizi susmasına kabul eder mi olric? - eder efendimiz ![]() ""-Daha kaç kez ıskalayacağız hayatı olric? -Oklarımız bitene kadar efendimiz " |
|
|
|