![]() |
Hüzünlü Güzel Mesajlar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hüzünlü Güzel MesajlarHüzünlü Mesajlar Kısa Hüzünlü Mesajlar Bır cıcegın acmak ıcın sebepler buldugu gıbı, yasama daır sebepler bulmak ıcın yasıyorum ![]() ![]() Ucurumun kénarinda olsan bilé sirf hayata giciklik olsun diyé gulumsé Yuruyorum yıne sokaklarda, yagmur yagıyor saclarıma, suzulup karısıyor goz yaslarıma, dayanamıyorum yokluguna, gel gotur benı uzaklara ![]() Askini kanimla yazdim hér bir yanina Bır avuctu aradıgım, yuregımı koyacagım, bır cıft gozdu, gozumden sakınacagım bakmaya kıyamayacagım ![]() ![]() Fırtına ne kadar sert eserse essin kayadan alıp götüreceği sadece tozudur ! Kendımıze uzak bır ruzgarız bız, uzerıne kus konmayan agaclar gıbı durdugumuz yerde olur gıderız ![]() ![]() Gül sunan bir elde daima bir miktar gül kokusu kalır ![]() Issız bası bos deryada gezıyorum ![]() Seni boylé sévdiğimi bilsélér asalar béni ama guzélliğin 10 para etmez béndéki bu a$k olmassa ![]() ![]() Yalnızlıgın boylesı hayal etmek bıle mumkun degıl, ama gercek, hayalın otesınde ![]() Sana bir gül sundum kokla ama soldurma ![]() ![]() ![]() Yalan bakışların sahte gülüşlerin arasında buldum seni ![]() ![]() Unutmaki fırtınalar martıların denizleri sevmesini engellemez ![]() ![]() Ölüm Geldiği Zaman Yanıma Gelme Ben Azraillede Hesap Yapmasını Bilirim Bir Çığlıktı Yalnızlığı Hepiniz Sağırdınız ![]() mútluluklâr dílêrím yêní âskındâ sên bêní dú$únmedên ya$amana bak sênín dêrtlerín varya benim yanımda ben onlarla ya$arIm sen keyfine bak ! Sen Uzaktaysan ßen Yanındayım Sen AteSteysen ßen Kordayım ßirGün ßu Dünyadan Göçersen ßilki Senden Önce Ordayım Sonsuz aSkım ![]() ![]() KraL OLsan Tacın Gider SuLtan OLsan Tahtin Gider ![]() ![]() ![]() ![]() SaKın üzmesin seni KarşıLıksız SevqiLer, baqrına taŞ basarsın aCıLar birqün diner ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Beş para édérmi varliğin ![]() ![]() ![]() ![]() Gönül ısterdıkı cagrılarımıza cagrı atılsın ![]() Gecelerin karanllığı yetmez gibi gunduzlerimi dé kararttin kapansın kapilar ustume karanliklarda ve soguklarda yasamaya alistim gece yorulmus oturur basucumda, yalnızlıksa uyuya kalmıs yatagımda, goz yaslarım bır arkadastan odunc, aglayıp gerıverecegım ![]() ![]() ![]() bén yasadikça sén çıldıracaksın!!! aklımdaydın gun geceye devrıldıgınde, gece uzundu, yagmurluydu, hava soguk sen uzaktın! oysa bır sen vardın ıcımı ısıtacak ![]() |
![]() |
![]() |
|