![]() |
Bomba Sözler |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bomba SözlerBomba Sözler 2012 Yeni Sözler 2012 * Aslında insan iki şeyi unutamaz; sevdiği kişiyi ve onun yokluğunu ![]() ![]() * Seveceksen, yalnız kaldığında aklına geleni değil, hiç aklından çıkmayanı seveceksin ![]() * Ben gidiyorum dediğimde gitme diyen birini değil ![]() ![]() * Fazla 100 verdiysem kendini bişey sanma, 98'ini geri alırım, 2'lersin ![]() * Bana akıl vermeden önce geri kalan aklının sana yetip yetmediğini hesapla ![]() * Bir papatya istiyorum, seviyormu sevmiyormu demek icin, sevmiyor çıkacaksa yaprakları hiç bitmesin ![]() * Aşk kalbimi yakan bir volkan gibidir en sevdigim tatlı kazandibidir ![]() * Ben seni mi sevmişim sana mı yanmışım sana mı inanmışım sana mı aldanmış kanmışım ben ne kadar aptalmışım ![]() * Ya sen gidipte uzaklara bensizliğe alışırsan ![]() ![]() * Git zaten bana bir elvedayı çok görenin arkasından dur diyemem ![]() * Düşlerini düşleyerek yaşamak, senden nefret ediyorum derken seni sevmek, var olmayan ömrümün tamamını sana adamak, sonra göğsüne yaslanıp seni düşlemek ve sevmek kalbinin sonunu bilmeden içine bakarak ![]() * Bir destan yazar gibi durmadan gündüz gece ben hep seni yazmışım yüreğime gizlice ![]() * Yalnızlık ALLAH’a mahsus, her canlı bir eş arar ![]() ![]() * Sevdiğin kişinin sana olan sevgisini anlaman için canını yak ![]() ![]() * Gerçek buysa yaşıyorsak, kader varda biz yazıyorsak, ben seni kaderime yazdım ![]() ![]() * Yok, bu kez bakmayacağım, rahat ol sarılmayacağım da ama ne olur cevabını söyle ve git seni kadar dayanıklı olamayacağım için git ![]() * Günlerim ağlak sabrın sonu selamete varsada faydası yok ![]() * Bu gece yine uyuyamadım ya da öyle sandım rüyalarıma da gelmiyorsun artık ![]() ![]() * Bu kader seni benden aldı, seni benden çaldı bir kere sevdim hayatta oda seninle bitti artık elveda aşklara elveda yıllara ![]() * Herşey biter, su taşı, güneş suyu, zaman güneşi, aşk zamanı, söz aşkı, ben sözü ![]() |
![]() |
![]() |
|