![]() |
Sevgililer Günü Sözleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sevgililer Günü SözleriSevgililer Günü Güzel Sözleri Sevgililer Günü Güzel Sözleri 2012 Seni yıldızlara benzetiyorum onlar kadar uzak onlar kadar erişilmezsin ama bir farkın var onlar bin tane sen bir tanesin ![]() ![]() Eğer gökyüzü bir parça kağıt, deniz bir şişe mürekkep olsaydı yine de sana olan duygularımı yazmaya yetmezdi ![]() ![]() Biliyorsun her gökkuşağının bittiği yerde bir hazine saklanırmış ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sana dalgalardan kalem yaptım ve kıyıya seni seviyorum yazdım, sen de inandın değil mi? Sen delisin, seni sevmedim, sana bağlandım sana taptım ![]() Seni tahmin edeceğin kadar değil, tahammül edemeyeceğin kadar çok seviyorum ![]() ![]() Seni her düşündüğümde kalbime bir yıldız çiziyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Sen güneşin doğduğu, karanlığın bittiği yerdesin sen hep kalbimde yatan tek sevgilimsin ![]() Seni ne kadar sevdiğimi merak ediyorsan, yağan yağmurun her damlasını tutmaya çalış, tutamadığın her yağmur damlası kadar seviyorum seni ![]() ![]() ![]() Bazı rüyalar diğerlerinden daha uzun sürer ![]() ![]() ![]() Yedi ayrı iklimden yedi çesit arı getirseler yedi çesit arı yedi ayrı çiçeği dolaşsa yedi ayrı çiçekten bal yapsa senin kadar tatlı olamaz ![]() ![]() ![]() Biliyorsun her gökkuşağının bittiği yerde bir hazine saklanırmış ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gözlerin gözlerimde, ellerin ellerimde, aşkın içimde ve ruhun bedenimde olduğu sürece seni sevmeye devam edeceğim ![]() Bugün her zamankinden farklı bir şey yapayım dedim olmadı yine sana defalarca aşık olup seni düşündüm ![]() ![]() ![]() Hani gözler vardır sözleri anlatır, hani sözler vardır gözleri anlatır, bir de aşk vardır seni anlatır ![]() ![]() ![]() ![]() Bu sevgililer gününde beyaz bir güvercin yolluyorum sana kanatlarında mutluluk, yüreğinde sevgi ve sadakat, karbeyaz tüylerinde umut ve gagasında iyi geceler öpücüğü, yanağını uzat ![]() Bütün mevsimleri bir günde, bütün yılları bir mevsimde yaşamaya razıyım seninle ![]() ![]() ![]() ![]() Hadi gel tut ellerimi! Benimle yan! Benimle meydan oku her çaresizliğe! Benimle uyu benimle uyan ![]() ![]() Sevgililer öpüşürken neden gözlerini kapatır bilir misin? Çünkü gözleriyle değil de kalpleriyle görmek isterler ![]() ![]() ![]() Hani en güzel aşklar imkansız gelir ya insana, imkansız olduğun için aşığımsana! ![]() ![]() ![]() Maviler giyer bulut olurum, yeşiller giyer bahar olurum, bakarsın bir gün beyazlar giyer senin olurum ![]() ![]() Gece bir başka giyer siyahını, yıldızlar daha bir sönük olur ve hayat daha bir kahpe oynar oyununu sen yanımda yoksan eğer ![]() ![]() Ne zaman tutsam ellerini gözlerimin önünden mevsimler geçer, ne zaman gözlerin gözlerime değse samanyolundan bir yıldız düşer ![]() Denizi içerken maviler takıldı boğazıma, karaya vuran balık gibi çırpınıyorum ![]() ![]() ![]() Kimsin sen? Yaşamak isteyip de yaşayamadığım umutlarım, farkında olmadan yıllardır beklediğim mi? Kimsin sen? Sen benim sevgilimsin, sevdiğimi söyleyebildiğim ![]() Nasıl ki uzaktaki yıldız parlak gelirse insana, uzakta olduğun için tutkunum sana! Hani en güzel aşklar imkansız gelir ya insana, imkansız olduğun için tutkunum sana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yüreğim hafif ıslaktır benim kuytu köşelerde ağlamaktan ve rengi hafif uçuktur kurusun diye kaç kez güneşe asmaktan ![]() ![]() Gözlerin nehir kirpiklerin köprü olsa, ben üzerinden geçerken ipler kopsa ve düştüğüm yer dudakların olsa ![]() ![]() Bulutlara yükledim hasretimi, rüzgarlarla yolladım sevgimi, yağmurlar yağdırdım gözyaşlarımla küçük melekler gönderdim seni öpmeye ! Sevgililer günün kutlu olsun ! Denizi içerken maviler takıldı boğazıma, karaya vuran balık gibi çırpınıyorum ![]() ![]() ![]() Sen çöllerde serap gibisin, engin denizlerde yakamoz gibisin, ışığım sensin, güneşim sensin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Doğan her günün sabahında içimde gözlerini görebilmek aşkı olmasa, inan hiçbir şeye değmezdi yaşamak ![]() Bir kuş olup gitsem, aşsam şu enginleri, varsam senin yanına ![]() ![]() Yaşamak özlemsiz, özlem sevgisiz, sevgi sensiz olmaz! Unutma ki sevmek daima beraber olmak degil, sensizken bile seninle olabilmektir ![]() ![]() ![]() ![]() Seni denizdeki kumlar, gökteki yıldızlar, ormandaki ağaçlar, dünyadaki insanlar, okyanustaki sular, sahildeki martılar ve güneşin ışıklarından daha çok seviyorum ![]() Beni karanlıktan aydınlığa, yalandan gerçeğe, ölümden ölümsüzlüğe götürdüğün için teşekkürler ![]() ![]() ![]() Öperim dudaklarından gül kokulu yanaklarından her dem gözlerimin hapsindesin kalbimin tek sahibisin ![]() ![]() ![]() Güller anlatsın sana olan sevgimi, güller anlatsın yanlızlığımı, çaresizliğimi ![]() ![]() Sen benim hayatımda olduğun sürece, ne sen kimseye rakip ne de kimse sana rakiptir ![]() ![]() Dün gece sen uyurken kızıla boyadım denizleri, uçurumdan attım sessizliği, haber saldım rüzgarlara fısıldasınlar seni ne çok sevdiğimi ve özlediğimi ![]() Sevgililer gününde belki yanında değilim ama dünde, bugünde, yarında yüreğin kadar yanındayım ![]() Okadar güzelsin ki yüzüne bakamıyorum ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Sevgililer Günü Sözleri |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sevgililer Günü Sözleri14 Şubat sevgililer günü mesajları(Daha fazla sevgi mesajı ,Şiir oku bölümdendir ) Sesini duysam da her an yüzünü görmek gibi değil, özlediğimi bil her an çünkü hiç bir şey seni sevmek gibi değil! Seni o kadar çok özledim ki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sana bahçeden gül değil güneşten atom koparıp getirmek istiyorum ama kalbim gibi ellerin de yanar diye korkuyorum ![]() ![]() Biliyorsun her gökkuşağının bittiği yerde bir hazine saklanırmış ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Seni tahmin edeceğin kadar değil, tahammül edemeyeceğin kadar çok seviyorum ![]() ![]() Seni yıldızlara benzetiyorum onlar kadar uzak onlar kadar erişilmezsin ama bir farkın var onlar bin tane sen bir tanesin ![]() ![]() Beni karanlıktan aydınlığa, yalandan gerçeğe, ölümden ölümsüzlüğe götürdüğün için teşekkürler ![]() ![]() ![]() Yasamak özlemsiz, özlem sevgisiz, sevgi sensiz olmaz! Unutma ki sevmek daima beraber olmak değil, sensizken bile seninle olabilmektir ![]() ![]() ![]() ![]() Seni denizdeki kumlar, gökteki yıldızlar, ormandaki ağaçlar, dünyadaki insanlar, okyanustaki sular, sahildeki martılar ve güneşin ışıklarından daha çok seviyorum ![]() Bir demet gül vermek isterim sana ![]() ![]() ![]() Eğer gökyüzü bir parça kâğıt, deniz bir şişe mürekkep olsaydı yine de sana olan duygularımı yazmaya yetmezdi ![]() ![]() Bazı rüyalar diğerlerinden daha uzun sürer ![]() ![]() ![]() Sen günesin doğduğu, karanlığın bittiği yerdesin sen hep kalbimde yatan tek sevgilimsin ![]() Sana dalgalardan kalem yaptım ve kıyıya seni seviyorum yazdım, sen de inandın değil mı? Sen delisin, seni sevmedim, sana bağlandım sana taptım ![]() Bugün her zamankinden farklı bir şey yapayım dedim olmadı yine sana defalarca asık olup seni düşündüm ![]() ![]() ![]() Bu sevgililer gününde beyaz bir güvercin yolluyorum sana kanatlarında mutluluk, yüreğinde sevgi ve sadakat, kar beyaz tüylerinde umut ve gagasında iyi geceler öpücüğü, yanağını uzat ![]() İnsanlar tanıdım yıldızlar gibiydi, hepsi parlıyordu ![]() ![]() Bütün mevsimleri bir günde, bütün yılları bir mevsimde yasamaya razıyım seninle ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bana bir günün 24 saat, bir saatin 60 dakika ve bir dakikanın 60 saniye olduğu öğretildi ama sensiz gecen bir saniyenin sonsuzluk kadar uzun olduğu öğretilmedi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() O kadar güzelsin ki yüzüne bakamıyorum ![]() ![]() ![]() Gönlüme taht kurdun, gönlümün sultanı oldun, gece gökyüzünde parlayan yıldızım, sabah ise ruhuma doğan güneşim oldun ![]() Sevgililer gününde belki yanında değilim ama dünde, bugünde, yarında yüreğin kadar yanındayım ![]() Sen dünyaya sürgün bir meleksen ve ben seni o kadar çok seveceğim ki bir daha cennetine geri dönmek istemeyeceksin ![]() ![]() ![]() Ayrılık küçük sevgileri oldurur ama büyük sevgileri güçlendirir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dün gece sen uyurken kızıla boyadım denizleri, uçurumdan attım sessizliği, haber saldım rüzgârlara fısıldasınlar seni ne çok sevdiğimi ve özlediğimi ![]() Sana dijital bir gül yolluyorum, çünkü uzaklarda elimden ancak bu kadarı geliyor ![]() ![]() ![]() ![]() Sen benim hayatımda olduğun surece, ne sen kimseye rakip ne de kimse sana rakiptir ![]() ![]() Güller anlatsın sana olan sevgimi, güller anlatsın yansızlığımı, çaresizliğimi ![]() ![]() Öperim dudaklarından gül kokulu yanaklarından her dem gözlerimin hapsindesin kalbimin tek sahibisin ![]() ![]() ![]() Güneşin doğduğu da bir gerçek battığı da ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yüreğimdeki tek arzu, hayalimdeki tek tutku, beni yaşatan tek duygu senmişsin bebeğim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Seni sevdiğim kadar yasasaydım olumsuzluğun adını aşk koyardım ![]() ![]() ![]() Doğan her günün sabahında içimde gözlerini görebilmek aşkı olmasa, inan hiç bir şeye değmezdi yasamak ![]() Sana doğru bir kelebek uçurdum, dağları denizleri astı seni buldu, yanağına ufacık bir öpücük kondurdu ![]() Bir yudum sevgi koskoca bir okyanusa bedeldir ![]() ![]() ![]() Sana yıldızlar kadar yakın olmak isterdim her baktığında beni görebilmen için, sana bulutlar kadar yakin olmak isterdim üzüldüğünde gözyaşlarını yağmur olup silebilmek için, sana sen kadar yakin olmak isterdim ki beni, seni sevdiğim kadar sevebilmen için ![]() ![]() Bir kus olup gitsem, assam su enginleri, varsam senin yanına ![]() ![]() Bulutlara yükledim hasretimi, rüzgârlarla yolladım sevgimi, yağmurlar yağdırdım gözyaşlarımla küçük melekler gönderdim seni öpmeye! Sevgililer günün kutlu olsun! Maviler giyer bulut olurum, yeşiller giyer bahar olurum, bakarsın bir gün beyazlar giyer senin olurum ![]() ![]() Sevgililer öpüşürken neden gözlerini kapatır bilir misin? Çünkü gözleriyle değil de kalpleriyle görmek isterler ![]() ![]() ![]() Sen çöllerde serap gibisin, engin denizlerde yakamoz gibisin, ışığım sensin, güneşim sensin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hanı en güzel aşklar imkansız gelir ya insana, imkansız olduğun için aşığım sana! ![]() ![]() ![]() Gözlerin nehir kirpiklerin köprü olsa, ben üzerinden geçerken ipler kopsa ve düştüğüm yer dudakların olsa ![]() ![]() ![]() ![]() Nasıl ki uzaktaki yıldız parlak gelirse insana, uzakta olduğun için tutkunum sana! Hanı en güzel asklar imkânsız gelir ya insana, imkânsız olduğun için tutkunum sana ![]() Sen çöllerde serap, engin denizlerde yakamoz, ormanın derinliklerinde ki huzur gibisin, ışığım sensin, güneşimsin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Denizi içerken maviler takıldı boğazıma, karaya vuran balık gibi çırpınıyorum ![]() ![]() ![]() Hadi gel tut ellerimi! Benimle yan! Benimle meydan oku her çaresizliğe! Benimle uyu benimle uyan ![]() |
![]() |
![]() |
|