![]() |
En Güzel Aşk Şarkıları Sözleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() En Güzel Aşk Şarkıları SözleriTürkiyenin En Güzel Aşk Şarkıları En Güzel Aşk Şarkıları listesi Türkiyenin En Güzel Aşk Şarkıları Cem özkan dön bana Üzülürüm yine Resmini görünce Maziye bakarak Vazgeçemem senden Bir ömür geçse böyle Ardından yalvararak Dön bana yeniden ne olur Sev beni yeniden ne olur Al beni yanına ne olur Dön bana yeniden ne olur Ne olur ![]() ![]() ![]() Unuturum sandım Zamana bırakınca Seni nasıl sevdiğimi Ama bugün yine Söylüyorum hep aynı Hep aynı şeyi Dön bana yeniden ne olur Sev beni yeniden ne olur Al beni yanına ne olur Dön bana yeniden ne olur Ne olur ![]() ![]() ![]() ---------------------------------- Pinhani ben ki sevmekten hiç usanmam Umutsuz olduğu bir anda Sevmek ister her insan Birazcık şanslıysan Neden olmasın Kendinden emin değilsen sevme Bensiz mutluysan Hep öyle kal Eğer her gece yattığında Büyülü düşler sana Benden bahsediyorsa Hemen tatlı uykundan uyan Çünkü ben hiç uyuyamam Seni düşündüğüm zaman Ben ki sevmekten hiç usanmam --------------------------------------------- Emre aydın son defa Nasılsın nasıl gitti? Alıştın mı sen de? Rahat mısın artık İstanbul'da? Evlenmişsin, nasıl oldu? Bulabildin mi sonunda? Hep anlattığın o meşhur huzuru İyiyim ben Hep aynı şeyler işte Uyku hapları Yalan dolan gülümsemeler İyiyim ben Hem sen tanırsın beni Ne yapsam ne söylesem O geç kalmışlık hissi Son defa görsem seni Kaybolsam yüzünde Son defa yenilsem sana Hiç anlamasan da Son defa benim olsan Uyansam yanında ![]() İnan pek yeni bir şey yok ![]() Biraz yaşlandım tabi Seyrekleşti biraz saçlarım Bir bitmeyen gece bıraktın Ve üç nokta düşürdün Belli etmedim ben pek, tenhalaştım ------------------------------------------- Ferhat göçer kalp kırılsada sever Bir gün benden şikayet ettiğin ne varsa özleyeceksin Unuttuğun yalanlara benzemeyecek hep yanında götüreceksin Kalbimi kırdın tebessüm ettin birşey demedim Kalbim senindi sen kendi parçanı yok ettin Dalı kurusa da ağaç yağmura nasıl küser Saatin dursa bir an zaman onu nasıl bekler Alıkoymuş tebessümü aşığına bir zalim Yıkılır dökülür ama kalp kırılsa da sever Hazineler harabelerde olur Yaz bunu baştan Yıkılmışım dökülmüşüm Perişanım ama aşktan Dalı kurusa da ağaç yağmura nasıl küser Saatin dursa bir an zaman onu nasıl bekler Alıkoymuş tebessümü aşığına bir zalim Yıkılır dökülür ama kalp kırılsa da sever --------------------------------------------------- Sertap erener bir damla gözlerimde Çok geç oldu belki de düşündük taşındık Bir çok şeyi birbirimizden sakındık Bir şey eksik cümle de Yüklem mi özlem mi sakladığın şey her neyse beni üzer mi? Öyle çok şey var ki içimde hep sustuk konuşmak yerine Konuşmadığımız her ne varsa Seninle sakladım gözlerimde Ne olur sende fazla üzülme Hep kendi kendine yenilme Konuşmadığımız her ne varsa seninle Bir damla gözlerimde Belki yanlış yoldayız Kaybolduk kaybolduk gizleyince kendimizde yorulduk Her hatada telafi gerekli değilmi Bizi durduran gurur mu kibir mi? Öyle çok şey varki içimde hep sustuk konuşmak yerine Konuşmadığımız her ne varsa Seninle sakladım gözlerimde Ne olur sende fazla üzülme Hep kendi kendine yenilme Konuşmadığımız her ne varsa seninle Bir damla gözlerimde ![]() ![]() ![]() -------------------------------------------------- Tarkan kayıp Hazin bir siyaha boyandı bulutlar İkimize ağlar bu nazlı yağmurlar Umudum azaldı, geçiyor zamanlar Ayrılık efendi, kulu biz aşıklar Ellerin avcumda soldu Yaralı bir ürkek kuştu Biten bir aşktan çırpınıp uçtu Yolun açık olsun demek isterdim Boğazım düğümlü, sözlerim kayıp Bir daha ömrümce kimseyi sevmem Çünkü bu bedende yüreğim kayıp Beyaz cennetlerden inecek melekler Seni korur onlar; dualar, dilekler Bense bu sevdanın uzak gurbetinde Savrulurum her gün senin hasretinle Yarım kalan bir hikayeyiz artık seninle Ayrı yollara yürüyoruz Hayat bu ![]() ![]() ![]() Serseri bir rüzgar gibi estin sen şimdi uzaklara Ben göğsümde solgun bir gülle yaşarım yıllarca Yaşamaksa bu! Ayrı akşamlara yatıp Ayrı sabahlara uyanırız bundan sonra Hataları aşk sanıp Başka tenlerde avunuruz boşuna Ve gizli gizli yaralanırız Şunu bil ki daima Ben, en güzel yeri hatırana saklarım Talan olmuş gönül bahçemde Saçlarımda tel tel hüzünlerle Gözlerimde azalan güneşlerle Ben hep seni beklerim bu şehirde Bir gün dönersin diye Kendine iyi bak ey sevgili! Kendine iyi bak en sevgili! -------------------------------------------- Mustaf ceceli hastalıkta sağlıkta Şu hercai hayata bir kere geldik Yedik içtik doyduk kalktık hesabı birlikte verdik Sinsi hayat ihtirası bana hiç uğramadı Dünya malı zenginin olsun sen benim kadınım Seni hastalığımda sağlığımda da yanımda görmeliyim Güneşin doğduğunu da battığını da senle izlemeliyim Yanabilir saltanatlar olsun yeniden yaparız Bizde bu sevda sürdükçe ölsek de yanyanayız ------------------------------------------------ Soner sarıkabadayı sadem Yaktığın sönmedi hala kimseyi sevemiyorum beni sana kattığın belli değil mi sebebi bilemiyorum aklımda bir tek sen varsın ben senden istediğimi kimseye diyemiyorum yormadan sormadan seveceğim seni sadem gönlüme sarmadan ya buna var mı müsaaden hiç durmadan yorulmadan seni bekleyeceğim zaten evime düşen bir kaç saç telin olmadan buna var mı müsaaden yüzümde çizgilerin var saçımda bembeyaz tenin hala yapayalnız yattığım farkedilir mi |
![]() |
![]() |
|