Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Hazır Mesajlar & Güzel Sözler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dini, güzel, mesajlar

Dini Güzel Mesajlar

Eski 09-01-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Dini Güzel Mesajlar

Dini Mesajlar

Kısa Dini Mesajlar

Bir şeyi bulunmadığı yerde aramak, onu aramamak demektir

Avcı nice al tuzak, hile ] bilirse, ayı da onca yol bilir

Haksızlık karşısında eğilmeyiniz; çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz

Güzel konuşmanın sırrı, lüzumsuz sözleri terk etmektir

Özü doğru olanın, sözü de doğru olur

Birliğin kederi, ayrılığın safasından daha hayırlıdır

Her gecenin bir gündüzü vardır

Sakladığın sır senin esirindir Açığa vurursan sen onun esiri olursun

Bütün kötülüklerin anahtarı, hiddettir

İyiliği gizlemek, kötülüğü gizlemekten daha üstündür

Bilmediklerimi ayağımın altına alsaydım başım göğe ererdi

İnsan, alışkanlıklarının çocuğudur

Herkes herkese bir lokma şey verebilir ama boğaz bağışlamak, ancak Allah’ın işidir

Güzel söz söyleyen, kimseden kötü söz işitmez

Kesilmiş koyuna derisinin yüzülmesi elem vermez

Güzel ahlak; bağışlayıcılık, sabır ve tahammüldür

En iyi nasihat; iyi örnek olmaktır

Nefis üç köşeli dikendir, ne türlü koysan batar

GÜZEL GÖREN GÜZEL DÜŞÜNÜR GÜZEL DÜŞÜNEN HAYATINDAN LEZZET ALIR SAİD NURSİ[ bediüzzaman ]

selam sualden öncedirkimki size selam vermeden sual sorarsa ona cevap vermeyiniz

Bildiğin 3 şeyden 2-sini kendin yap, 3-yü ben senin için Allahtan isterim

BUGÜNÜ DÜŞÜNÜRÜMDÜN GEÇTİYARIN VAR MI? GENÇLİGİME GÜVENMEM ÖLEN HEP İHTİYAR MI!

Musluman selamlaşırken en azindan esselamu aleykum demelidir, Selam degil Cunki, Selam Allahin isimlerinden biri Birisine Allah diyemedigimiz gibi Selam da diyemeyiz

mezardakilerin pişman oldukları şeyler için dunyadakiler birbirini kırıp geçiriyor

GÜZEL YÜZLÜLER,ALLAH IN GÜZELLİĞİNİN BİRER AYNASIDIRONLARI İSTEMEK,ONLARI SEVMEK HAKKI İSTEMENİN,HAKKI ARAMANIN BİR SEMBOLÜDÜRO GÜZELLERİ DÜŞÜNÜRKEN HAKKIN DÜŞÜNÜLMESİDİR

ben bu amellerım ıle gıremem o cennetıne rabbım benı de affeyle al benıde cennetıne cok korkuyorum olumden olum degıl amelımden korkum azrailden degıl cehennemın atesınden

YALNIZ BİRİ İSTE BAŞKALARI İSTENMEYE DEĞMİYOR, BİRİ ÇAĞIR BAŞKALARI İMDADA GELMİYOR

Biz onlara biraz zevk ettiririz de sonra kendilerini korkunç bir azaba mahkum ederiz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com