![]() |
Güzel Sevgililer Günü Sözleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Güzel Sevgililer Günü SözleriEn Güzel Sevgililer Günü Sözleri 2012 2012 En Güzel Sevgililer Günü Mesajları Seni yıldızlara benzetiyorum onlar kadar uzak onlar kadar erişilmezsin ama bir farkın var onlar bin tane sen bir tanesin ![]() Eğer gökyüzü bir parça kağıt, deniz bir şişe mürekkep olsaydı yine de sana olan duygularımı yazmaya yetmezdi ![]() ![]() Sevgililer öpüşürken neden gözlerini kapatır bilir misin? Çünkü gözleriyle değil de kalpleriyle görmek isterler ![]() ![]() ![]() Maviler giyer bulut olurum, yeşiller giyer bahar olurum, bakarsın bir gün beyazlar giyer senin olurum ![]() ![]() Sana doğru bir kelebek uçurdum, dağları denizleri astı seni buldu, yanağına ufacık bir öpücük kondurdu ![]() Seni ne kadar sevdiğimi merak ediyorsan, yağan yağmurun her damlasını tutmaya çalış, tutamadığın her yağmur damlası kadar seviyorum seni Bana bir günün 24 saat, bir saatin 60 dakika ve bir dakikanın 60 saniye olduğu öğretildi ama sensiz geçen bir saniyenin sonsuzluk kadar uzun olduğu öğretilmedi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okadar güzelsin ki yüzüne bakamıyorum ![]() ![]() ![]() Doğan her günün sabahında içimde gözlerini görebilmek aşkı olmasa, inan hiçbir şeye değmezdi yaşamak ![]() bütün mevsimleri bir günde,bütün yılları bir mevsimde yaşamaya razıyım seninle ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bugün mavi bulutları avucunuza mutluluğu baş ucunuza sevgimi de usulca kalbinize koyuyorum ![]() ![]() Sana yıldızlar kadar yakın olmak isterdim her baktığında beni görebilmen için, sana bulutlar kadar yakın olmak isterdim üzüldüğünde gözyaşlarını yağmur olup silebilmek için, sana sen kadar yakın olmak isterdim ki beni, seni sevdiğim kadar sevebilmen için ![]() ![]() Bazı rüyalar diğerlerinden daha uzun sürer ![]() ![]() ![]() Sen dünyaya sürgün bir meleksin ve ben seni o kadar çok seveceğim ki bir daha cennetine geri dönmek istemeyeceksin ![]() ![]() ![]() Ayrılık küçük sevgileri öldürür ama büyük sevgileri güçlendirir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kuyruklu yıldızlar vardır, dünyaya yetmiş yılda bir gelirler ![]() ![]() ![]() Biliyorsun her gökkuşağının bittiği yerde bir hazine saklanırmış ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gözlerin gözlerimde, ellerin ellerimde, aşkın içimde ve ruhun bedenimde olduğu sürece seni sevmeye devam edeceğim ![]() Yüreğimdeki tek arzu, hayalimdeki tek tutku, beni yaşatan tek duygu senmişsin incitanem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Seni tahmin edeceğin kadar değil, tahammül edemeyeceğin kadar çok seviyorum ![]() ![]() O kadar güzelsin ki yüzüne bakamıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Güzel Sevgililer Günü Sözleri |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Güzel Sevgililer Günü Sözleri14 Şubat sevgililer günü mesajları I (Daha fazla sevgi mesajı ,Şiir oku bölümdendir ) Bütün mevsimleri bir günde, bütün yılları bir mevsimde yaşamaya razıyım seninle ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İnsanlar tanıdım yıldızlar gibiydi, hepsi parlıyordu ![]() ![]() Bu sevgililer gününde beyaz bir güvercin yolluyorum sana kanatlarında mutluluk, yüreğinde sevgi ve sadakat, karbeyaz tüylerinde umut ve gagasında iyi geceler öpücüğü, yanağını uzat ![]() Hani gözler vardır sözleri anlatır, hani sözler vardır gözleri anlatır, bir de aşk vardır seni anlatır ![]() ![]() ![]() ![]() Seni her düşündüğümde kalbime bir yıldız çiziyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Bugün her zamankinden farklı bir şey yapayım dedim olmadı yine sana defalarca aşık olup seni düşündüm ![]() ![]() ![]() Yedi ayrı iklimden yedi çesit arı getirseler yedi çesit arı yedi ayrı çiçeği dolaşsa yedi ayrı çiçekten bal yapsa senin kadar tatlı olamaz ![]() ![]() ![]() O kadar güzelsin ki yüzüne bakamıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Biliyorsun her gökkuşağının bittiği yerde bir hazine saklanırmış ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bazı rüyalar diğerlerinden daha uzun sürer ![]() ![]() ![]() Seni ne kadar sevdiğimi merak ediyorsan, yağan yağmurun her damlasını tutmaya çalış, tutamadığın her yağmur damlası kadar seviyorum seni ![]() ![]() ![]() Sana dalgalardan kalem yaptım ve kıyıya seni seviyorum yazdım, sen de inandın değil mi? Sen delisin, seni sevmedim, sana bağlandım sana taptım ![]() Sen güneşin doğduğu, karanlığın bittiği yerdesin sen hep kalbimde yatan tek sevgilimsin ![]() Eğer gökyüzü bir parça kağıt, deniz bir şişe mürekkep olsaydı yine de sana olan duygularımı yazmaya yetmezdi ![]() ![]() Seni yıldızlara benzetiyorum onlar kadar uzak onlar kadar erişilmezsin ama bir farkın var onlar bin tane sen bir tanesin ![]() ![]() Seni tahmin edeceğin kadar değil, tahammül edemeyeceğin kadar çok seviyorum ![]() ![]() Gözlerin gözlerimde, ellerin ellerimde, aşkın içimde ve ruhun bedenimde olduğu sürece seni sevmeye devam edeceğim ![]() Biliyorsun her gökkuşağının bittiği yerde bir hazine saklanırmış ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kuyruklu yıldızlar vardır, dünyaya yetmiş yılda bir gelirler ![]() ![]() ![]() Sana bahçeden gül değil güneşten atom koparıp getirmek istiyorum ama kalbim gibi ellerin de yanar diye korkuyorum ![]() ![]() Bazı rüyalar diğerlerinden daha uzun sürer ![]() ![]() ![]() ![]() Paylaştıkça çoğalan tek şeyin sevgimiz olduğunu hiç unutmayalım ve sevgimizi daima çoğaltalım sevgilim ![]() ![]() Beni karanlıktan aydınlığa, yalandan gerçeğe, ölümden ölümsüzlüğe götürdüğün için teşekkürler ![]() ![]() ![]() Yaşamak özlemsiz, özlem sevgisiz, sevgi sensiz olmaz! Unutma ki sevmek daima beraber olmak degil, sensizken bile seninle olabilmektir ![]() ![]() ![]() ![]() Seni denizdeki kumlar, gökteki yıldızlar, ormandaki ağaçlar, dünyadaki insanlar, okyanustaki sular, sahildeki martılar ve güneşin ışıklarından daha çok seviyorum ![]() Bir demet gül vermek isterim sana ![]() ![]() ![]() Öperim dudaklarından gül kokulu yanaklarından her dem gözlerimin hapsindesin kalbimin tek sahibisin ![]() ![]() ![]() Güller anlatsın sana olan sevgimi, güller anlatsın yanlızlığımı, çaresizliğimi ![]() ![]() Seni sevdiğim kadar yaşasaydım ölümsüzlüğün adını aşk koyardım ![]() ![]() ![]() Yüreğimdeki tek arzu, hayalimdeki tek tutku, beni yaşatan tek duygu senmişsin bebeğim ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|