![]() |
Kibar Sözler,Mesajlar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kibar Sözler,MesajlarKibar Sözler Kısa Kibar Sözler Kırmızılar içinde çok kibar görünüyorsun bebeğim siyahlar içinde matem duygularla üzüyorsun beni ![]() Bugün Hayat Seninle Güzel Duygularım Seninle Şen Ve mutlu Hayalin Gözümün önünde Zerafet ile dans ediyor senin düşününce aşkı anlıyorum bebeğim ![]() güzel gülüşün sıcak gülüşün samimi duyguların ve içten gelen sıcak sözlerinle hayatıma anlam katıyorsun zerafetinle etrafı büyülüyorsun aşkım ![]() ![]() Seni Sevmek Asi Duygulara Hükmetmek gibidr sesini dinlemek dünya gürültüsüne rest çekmek gibidir sana aşık olmak cenneti görmek gibidir sevgilim ![]() ![]() Biz Kaba Değildik Olmadık Asla!!! herzaman kibardık Ama Senin Kaba Düşüncelerin Kibarlığımızıda Elimizden Aldı ![]() Seninle Seni yaşamak Yalan Dünyadan Kısa Süreliğine uzaklaşmak gibi bir şet benim için ahu gözlüm ![]() Bugünü yaşıyorsam senin için yarını yaşıyacaksam senin için gelecek için yaşayacaksam ikimiz için sevgimiz için yaşayacağım sevgilim ![]() Bir Bayanı Mutlu Etmek için gerçekçi Olmak Gerekir Ve Gözlerine Bakarak Konuşmak Gerekir ![]() Kibar Bi Erkek Herzaman önceliği Bayanlara Verir ![]() Seni Ben Sakız Sözlerle Değil Kibar Sözlerle besliyorum Biriciğim ![]() ![]() Kibar Olmak için Karakter Yapınızın Bayanlara Anlayış Göstermesi Lazım ![]() Bir Erkek Bir Bayana Nekadar Alçak GönüLLü Olabiliyorsa Kibarda Olmalıdır ![]() Kibar Erkek Yaptığı Hareketlerle etrafındakilerin iLgisini Çekmelidir ![]() Seninle Bakıyorum Benliğime Çok Değişimler Gördüm Kendimde Artık Kibar Biriyim Sayende ![]() Yüzündeki Güzellik gibi Huyun Suyunda Hareketlerindeki Nazik Ve Kibar Seni Seviyorum Sonuna Kadar ![]() ![]() okadar kibar gülüyorsunki kırılacaksın diye korkuyorum aşkım Senin Gibi Kibar Olmak için Karakterimi yeniliyorum Bebeğim Seni Görünce kaba bedenim yumuşar agresif yüreğim sakinleşir dengesiz karakterim kibarlaşır aşkım ![]() ![]() Zerafet Dolu Bir Bayanda Olabilecek bütün incelik ve güzelliği daha bana doğru gelirken hissettiriyorsun aşkım ![]() ![]() Gözlerimde Edebiyatsın Dudaklarımda Cümlelerimsin nefesinde Şiirimsin Kalbimde Yaşam Kaynağımsın bebeğim ![]() ![]() Doğdum, Büyüdüm, öLdüm ; Senin için Doğdum, Senin için Büyüdüm Ve Senin yüzünden öLüryorum kraliçem ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|