Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Hazır Mesajlar & Güzel Sözler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dramatik, mesajlar, sözler

Dramatik Sözler Mesajlar

Eski 09-01-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Dramatik Sözler Mesajlar

Dramatik Mesajlar

Kısa Dramatik Mesajlar

En güzel Dramatik Mesajlar Sözler

Ya Sev Beni Yalansız ya da yalansız oL Söyle Gerçekleri Olumsuz Dramatik Hayatımıza

Dramatik Bir Sevgi Benimkisi Karşılıksız Bir Umut Kapısında Dilenci Oldum Yalnızlık Dolu Bir Beden Bıraktın Arkanda

Arkadaşındır Bazen Seni Bitiren Dostundur Bazen Çıkmazlar içine Sokan Seni Birde Sensin Beni Çaresizlikler içine düşüren

Dramatik Aşkların Son Bulacağı Bir Dünya istiyorum Artık!

Gözlerimi Kapatınca Güzel Anılar Geliyor Aklıma Muziklerde Anlıyorum Hayatı Sen Sadece Boş zamanlarımda Kaldın Sen Bir Hayal ürünüsün Artık benim için

Hayata Dair Bir anlamım Kalmadı Yaşam içerisinde Bir Dalım yok Artık Sensizlikle Kaldım Odamda Sensizlikle öLücem Yalanlar Arasında

Dön Nasıl kimleysen Dön Beni Biraz Sevdiysen insafsız Sevgili

Sözlerim Kadar Hayatımda Dramatik Bu Dünyada Sensiz Yaşanan Zamanlarda Nefretim Vuruyor Yazılarıma

Okadar Çok Heybetli Bir Yaşantım Olmadı Bu Dünyada öLümü Bekledim Sensizliğin Kucağında

Yok Olmak = Sensiz Kalmak, Artık Alıştım Dramatik Sevgilerin Dramatik Sonlarına

Nekadar Uzaklaşsamda Bu hayattan Geliyor Buruyor Beni Tğkenmiş kalbimin Dramatik Atışları

iLgisiz Sevginin Sonu Ayrılık iLetişimsiz bir iLişkinin Sonu Dramatik Ayrılıktır

Hayat Acısıyla tatlısıyla Güzeldir Acı Olan Sözler Bile Bazen Tatlı gelir insana

Kim Bilir Belki Bu Hayatta Blamadığım Huzuru Kabirde Bulurum, Kim Bilir Kabirde Bulamayacağım Huzuru Seninle Bulurum Yada Sensiz Bulurum

Hayat Bir Boşluğum içinde kaybolmak en kötü,süde bu boşlukta seninde yanımda Olmaman

Cehennemin Ateşi Artık Bırakmaz beni Cennet Yüzlüm Sen Benden Gittin gideLi

Sana Baktıkça Kendime Acıyorum kendime Acıdıkça Sana Lanet Ediyorum

Gülüşün Nekadar beni Mutlu Ediyorsa Sözlerinde Hayatımı Dramatik Bir Hale Sokuyor

Bu Gidişlerin Bir Anlamı Olmalı uykusuz Kaldığım Zamanların Sonu Böyle Dramatik Olmamalı

Yaşamak için Sebebim Vardı Oda En Arkadaşıma gitti

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com