![]() |
Evlilik Yıldönümü İçin Güzel Sözler |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Evlilik Yıldönümü İçin Güzel SözlerEvlilik Yıldönümü İçin Mesajlar Evlilik Yıldönümü Mesajları kısa Daha nice birlikte geçireceğimiz yıllarımızı kutlamak dileği ile canım ![]() Hayat boyu birlikte ilerlemeye karar verdiğiniz yolda, güneş hep önünüzde olsun ki gölgeler ardınızda kalsın ![]() ![]() Birleşen ellerimiz ve kalplerimiz birbirinden hiç ayrılmayacak ![]() ![]() Beyaz güvercinler yolluyorum size buralardan, hayatınıza sevgi, mutluluk ve huzur versin diye ![]() ![]() Hayat denen bu yolu seninle paylaşıyor olmam ne büyük bir talih benim için, iyi günde ve kötü günde daha nice yıllara birlikte ![]() Sana esinle birlikte huzur ve mutluluk dolu bir yasam diliyorum ![]() ![]() Her şeyi ile mükemmel bir eşsin sen ![]() ![]() Sana eşinle birlikte huzur ve mutluluk dolu bir yaşam diliyorum ![]() ![]() Ömür boyu devamını dileriz ![]() ![]() Eğer yanınızda olsaydım size sımsıkı sarılır, yaşam boyu gözlerinizdeki ışıltının devam etmesini, birbirinizi daima sevmenizi ve hep neşe içinde, huzurlu bir hayat sürmenizi dilerdim ![]() ![]() ![]() Her günümüzü her an bitmeyecekmişcesine seninle yaşamak ve seninle ölmek istiyorum ![]() Unutmayın ki paylaştıkça çoğalan tek şey sevgidir, evlilik gibi bir noktayla ebedileştirdiğiniz sevginizin hep çoğalmasını dilerim ![]() ![]() Yuvamın prensesi, varlığın yaşamıma tarifsiz anlamlar yükledi… Birlikte nice yıllar geçirmek dileği ile canım ![]() Güzeli ve çirkini olan bu yolda her şeyi birlikte, içtenlikle paylaşmak ve daha nice evlilik yıldönümleri kutlamak dileği ile… Bir elmanın iki yarısı gibisiniz ![]() ![]() ![]() ![]() Her gününüz birbirinizi daha çok severek ve birbirinize daha çok bağlanarak geçsin ![]() ![]() ![]() ![]() Paylaştıkça çoğalan tek şey sevgidir, evlilik gibi bir noktayla ebedileştirdiğiniz sevginizin hep çoğalmasını dileriz ![]() ![]() ![]() Beni ben yapan senin varlığın canım! Hayatımda olduğun için sonsuz teşekkürler… Seni seviyorum ![]() Zaman çok kısa, yaşam boyu birlikte olmaya söz verdiğiniz bugünden itibaren birbirinizin kalbini kırmamaya ve hep sevgi dolu olmaya özen gösterin ![]() Evlilik sadece seninle anlam kazanıyor Birtanem ![]() ![]() Hayat kadehse eğer, aşk da kadehi dolduran şaraptır ![]() ![]() Geride bıraktığımız onca yılda her daim yanımda var olarak hayatımı güzelleştirdiğin ve desteğini hiçbir zaman eksik etmediğin için sonsuz teşekkür borçluyum sana ![]() Ebedi sevgi yolunda attığınız bu ilk adımda belki yanınızda değilim ama bilin ki tüm kalbim sizinle ![]() ![]() Nice mutlu yıllarda, birlikte yaşlanmak dileği ile… |
![]() |
![]() |
|