Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Hazır Mesajlar & Güzel Sözler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
cep, eğlenceli, mesajları

Cep Mesajları Eğlenceli

Eski 09-01-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Cep Mesajları Eğlenceli

Eğlenceli Cep Mesajları

Cep Mesajları Eğlenceli

Apansız uyanırsan bir gecede, gözlerin dalarsa karanlığa, sıcaklık hissedersen dizlerinde bil ki altına yapmışsındır

Satırlarıma başlamadan önce seni beni duraktaki treni otobüse bineni dolmuştan ineni,ahiretteki nineni yanındaki dedeni elindeki tesbihi bahar yazı keman sazı gökteki razı yerdeki razı yemekteki tuzu dolaptaki buzu ağaçtaki cevizi

dünyadaki en güzel kızı yaratan Allah'tan iyi olmanı dilerim

2007 yıldızına göre PARA:yıldızın gülümsüyor,SAĞLIK:yıldızın gülümsüyor,İŞ:yıldızın gülümsüyor,

SEVGİ:yıldızın gülmekten ölüyor

Sen bi espriye 3 kere gülersin

İlk olarak espri yapıldığında, ikinci olarak espri sana izah edildiğinde ve son olarak espriyi anladığında

Seni sensiz de yasayabiliyorum En azindan kafami dinliyorum

Oturarak basariya ulasan tek varlik tavuktur

Kendim için bisey istiyosam namerdin Allah'im Anneme guzel bi gelin nasip et Amin

Ask bir muz kabugudur, dikkat etmezsen ayagin degil, hayatin kayar

Yumurta sana dokunuyorsa sende git tavuga dokun

Dün gece seni o kadar aradimki, Soguk vucuduma dokunmani ovkadar istedimki, yataga sensiz ve ciplak girmek zorunda kaldim! Nerdeydin canim pijamalarim

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com