Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Hazır Mesajlar & Güzel Sözler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
komik, mesajları, uyku

En Komik Uyku Mesajları

Eski 09-01-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

En Komik Uyku Mesajları

Komik Uyku Mesajları

Uyku Mesajları Komik

-Elveda arkadaşlar bu sizlere son satırlarım, artık yokum! yaptığım şeyin henüz erken olduğunu biliorum ama artık dayanamıyorum hayata gözlerimi kapamamın zamanı geldi

-Sebebi Ziyaretimiz Belli Bu Saatte Kız İsteyeceğimiz Yok İYİ GECELER Diyip Gideceğiz Kusurumuza Bakmayın Tatlı Alamadık Ee Malum Kriz Siz Tatlıyı Rüyanızda Görürsünüz

-Müjde… Bu gece günahlarda %100 e varan indirimler, iyiliklerde 1000 kata varan extra puanlar sizi bekliyor… NOT: Kul hakkı kampanya dışıdır… İYİ GECELER…

-Taaa Bizim Evden Sesleniyorum İyi Geceler!

-Bir uyku yolununsonuna geldikyayın ve yapımda emeyi gecen tüm yastık yorgan carşaf ve rüyamda oynayan artistlere teşekür eder saygılarımı ha güzel şeyler vardır unutmayalım ki rabim imtihan eder hayırlı geceler

-Bak sinci ben saga iyi geceler diyivircem nolcek ya gecen iyi mi geccek alt ustu uyuvercen gariE datli ruyalar deiversem ben didim die ruyan datli mi oluvercek yaE hadi optm yazivirdim ya ole yazdim die hissedivercen mi beaE Kib deiversem gari ben dedim die gece gece kendne dikkat mi edicinE bosver gari ozaman en eysi yativer sen

-Ali Ata Bak, Bak Ali bak, Uyu Ali Uyu, Yat Uyu Uyu, Yok Bu Mesajların Sonu, Yok Sonu Sonu, Çıktı Mesajın Suyu, Suyu Çıktı Suyu, Ben Diyorum iyi Geceler, Sen Uyan Uyan Uyu

-Dur bir dakika önce bana bir öpücük, sonra seni seviyorum, tamam şimdi uyuyabilirsin

-Hey sen! Evet evet sen! Bu mesaji bekleyen Artik uyuyabilirsin iyi geceler

- Bu mesaj burada biter ben uyumaya gider, uzatmayalım yeter Haydi iyi geceler

-İyi geceler yesin seni keçiler

- İyi geceler öpsün seni bu geceler

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com