![]() |
İyi Akşamlar Mesajları Komik |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İyi Akşamlar Mesajları Komikİyi Akşamlar Mesajı Komik Kısa İyi Akşamlar Mesajı Komik Taaa Bizim Evden Sesleniyorum İyi Akşamlar !!! Hey sen! Evet evet sen! Bu mesaji bekleyen ![]() ![]() ![]() İyi geceler öpsün seni bu geceler ![]() Güneş batmış akşam olmuş saat 12 olmuş haydi iyi geceler ![]() Arım balım peteğim gülüm dalım çiçeğim karizmatik erkeğim iyi geceler ![]() En içten ve dıştan dileklerimle iyi geceler dilerim ![]() İyi geceler, renkli rüyalar Ak güvercin gönderiyorum sana, kanatlarında mutluluk, yüreğinde sevgi ve şevkat, kar beyaz tüylerinde kokun ve kakasında iyi geceler öpücüğü ona iyi bak ![]() Gece karanlığında çığlık olur sesim, yosun kokusundan keskin sana özlemim, şimdi kapanıyor gözlerim, Haydi iyi geceler Elveda arkadaşlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Müjde Bu gece günahlarda %100 e varan indirimler, iyiliklerde 1000 kata varan extra puanlar sizi bekliyor NOT: Kul hakkı kampanya dışıdır İYİ GECELER Uyuyorum ![]() Dur bir dakika önce bana bir öpücük, sonra seni seviyorum, tamam şimdi uyuyabilirsin ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|