![]() |
Hazır Mesajlar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hazır MesajlarHazır Mesajlar Hazır mesajlar – hazır sms (cep telefonu) mesajları sayfası Bu sayfamızda birbirinden güzel hazır mesajlara ulaşabileceksiniz ![]() ![]() ![]() ![]() Bozuldugu zaman, insandan daha korkunc yaratik yoktur ![]() Brutus’un yasadigi yerde sezar olmeye mahkumdur ![]() Bu kitabin kaç dakikada okundugunu birak ![]() ![]() ![]() Buyuk zekalar birlikte dusunur ![]() Bülbülü altin kafese koymuslar “vatanim” demis ![]() Bütün büyük yanlislarin altinda gurur yatar Cahil olanlarin merhameti ve lütfu azdir… ![]() Catabilirsen once fikirlerime cat; Sonra bana MONTAIGNE Cemiyet asil kabiliyetlerden cok sozde kabiliyetleri odullendiriyor ![]() Cevre, cevrecilere birakilmyacak kadar ciddi bir istir ![]() Cevrelerine uymak için kendilerini yontanlar, tukenip giderler R ![]() Ceza kaldirilabilir; ama suç insanin içinde sonsuza kadar yasar ![]() Cile kapisindan erisilecek dunyayi bilseydin, yatagini yorganini satardin ![]() Cocuk trajedide guler, ihtiyar komedide aglar ![]() ![]() Cocuk, doldurulacak bir vazo degil tutusturulacak bir atesdir ![]() Cocuklar, anne ve babalarinin kotu ornekleriyle bozulmaya devam ettikce yeni bir dunya kurulamaz ![]() ![]() Cok soz hamal yukudur ![]() Cozumde gorev almayanlar problemin bir parcasi olurlar ![]() çabuk parlayan çabuk söner ![]() çizik bir elmas, çizik olmayan bir çakil tasindan daha iyidir ![]() Dag daga kavusmaz, insan insana kavusur ![]() Dag ne kadar yüce olsa, yol onun üstünden asar… ![]() Daha sonra nin sonu yoktur ![]() ![]() Damlaya damlaya göl olur ![]() Davalinin aptali, derdini mübasire anlatirmis ![]() Denizi sev, ama kiyida dur… ![]() Ders alinmis basarisizlik, basari demektir ![]() ![]() ![]() Dev eserleri taslar degil, isler meydana getirir ![]() ![]() ![]() Deveyi yardan ucuran bir tutam ottur ![]() Deveyi yardan uçuran bir tutam ottur… ![]() Devlet Baskani olmaktansa, hakli olmayi tercih ederim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Hazır Mesajlar |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hazır MesajlarEn güzel sevgilinize gönderebileceğiniz hazır mesajlar Seni asil insanların basit sevgileriyle değil, basit insanların asil sevgileriyle sevdim ![]() Bir yağmur damlası seni seviyorum anlamı taşısaydı ve sen bana seni ne kadar sevdiğimi soracak olsaydın, inan ki birtanem her gün yağmur yağardı ![]() Yanağına düşen kar tanesi eriyip dudaklarına indiğinde ve o bir damla serinliği biriyle paylaşmak istediğinde yüzünü rüzgara dön, ordayım! İnsanlar tanıdım yıldızlar gibiydi, hepsi parlıyordu, hepsi gökteydi ![]() Bütün mevsimleri bir günde, bütün yılları bir mevsimde yaşamaya razıyım seninle ![]() ![]() ![]() ![]() Bir gül olmak isterdim! Neden mi? Beni koparıp kokladığında vücudunun derinliklerine girip bir daha oradan çıkmamak için? Seni bulmaktan çok aramak isterim! Seni sevmeden önce anlamak isterim! Seni bir ömür boyu bitirmek değil de sana hep yeniden başlamak isterim ![]() Hani gözler vardır sözleri anlatır, hani sözler vardır gözleri anlatır, bir de aşk vardır seni anlatır ![]() ![]() ![]() Beyaz bir güvercin yolluyorum sana; kanatlarında mutluluk, yüreğinde sevgi ve sadakat, karbeyaz tüylerinde umut ve gagasında iyi geceler öpücüğü, yanağını uzat ![]() Dün gece sen uyurken kızıla boyadım denizleri, uçurumdan attım sessizliği, haber saldım rüzgarlara, fısıldasınlar kulağına seni ne kadar çok özlediğimi ![]() ![]() ![]() Sana doğru bir kelebek uçurdum, dağları denizleri aştı seni buldu, yanağına ufacık bir öpücük kondurdu ![]() Uykudan uyanınca insanı uyandığına pişman eden, geri dönmek isteyip de dönemeyince çaresizlikten delirten, hayatta bir defa görülebilen harika bir rüyasın! ![]() ![]() Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz, her şey olur da şu kalbim, bir tek sensiz olamaz ![]() Mürekkepten denizler, kağıttan gemiler yaptım ![]() ![]() ![]() ![]() Seni her düşündüğümde kalbime bir yıldız çiziyorum ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|