![]() |
Efsane Mesajlar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Efsane MesajlarEfsane Sözler 2012 Efsane Sözler Önemli olan, söylenenin ne olduğu ya da nasıl söylendiği değil, nasıl anlaşıldığıdır ![]() Küçük harcamaları gözden kaçırmayın ![]() ![]() İyiliğinize inanılmasını istiyorsanız, ondan hiç bahsetmeyin ![]() Rastgele bir doğruya ulaşmaktansa, yöntemli bir çabayla yanlışa ulaşmayı yeğlerim ![]() Ormanda iki ayrı patika vardı ve ben en az ayak izi olanını seçtim ![]() ![]() Herkes başka birinin beceremediği bir konuda ustadır ![]() Moliere – Beni isterseniz dövün, ama bırakın istediğim kadar güleyim ![]() Victor Hugo – Gecenin en karanlık anı şafak sökmeden az öncedir ![]() Bechstein – Dostu olmayan insan en yoksul insandır ![]() Andre Tardieu – Herkes dünyanın düzene girmesini ister ![]() ![]() Jean Jacques Rousseau – Zor iş, zamanında yapmamız gereken fakat yapmadığımız kolay işlerin birikmesiyle meydana gelir ![]() Don Herold Hiçbir zaman çıktığın kapıyı hızla çarpma, geri dönmek isteyebilirsin ![]() Friedrich von Schiller Sevgi birliğe, bencillik yalnızlığa götürür ![]() Daniel Defoe İnsanlar hatalarını mutluyken değil ancak mutsuzken anlar ![]() Oscar Wilde Nankör insan, her şeyin fiyatını bilen fakat hiçbir şeyin değerini bilmeyen kimsedir ![]() Goethe Aşk, imkansız birçok şeyi mümkün kılar ![]() Tolstoy Güzel olan sevgili değildir, sevgili olan güzeldir ![]() |
![]() |
![]() |
|