![]() |
Hollandaca Güzel Mesajlar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hollandaca Güzel MesajlarHollandaca Güzel Sözler Hollandaca Güzel Mesajlar - Ik wist niet wat liefde betekende, maar toen ik jou zag voelt ik het meteen ![]() Sevginin ne anlama geldigini bilmiyordum ama seni gorunce hemen hissettim ![]() - De wereld is mooier met jou! Dünya seninle güzel ![]() - Ik wou je mijn hart geven maar dat ging niet ![]() ![]() Sana kalbimi vermek istiyordum ama olmadı ![]() ![]() - Liefde is als oorlog : gemakkelijk te beginnen, maar moeilijk te beeindigen ![]() Aşk savaş gibidir: başlaması kolay ama bitirmesi zor ![]() - Er is geen sms ter wereld die kan beschrijven hoeveel ik van jou hou ![]() Dünyada seni ne kadar sevdiğimi anlatabilen bir mesaj yoktur ![]() - Een vlinder kan niet zonder vleugels , een ijsbeer kan niet zonder kou en ik, ik kan niet zonder jou ![]() Kelebek kanatsız yapamaz, kutup ayısı soğuksuz yapamaz, ben, ben sensiz yapamam ![]() - Zonder jou heeft mijn leven geen zin ![]() Sensiz hayatimin tadi olmaz ![]() - Je moest eens weten hoe gelukkig ik ben als ik naar je kijk ![]() Sana baktikça ne kadar mutlu oldugumu bir bilsen ![]() |
![]() |
![]() |
|