![]() |
Yeni Komik Cep Mesajları |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yeni Komik Cep MesajlarıYeni komik cep mesajları « Sonraki Komik Yazı Önceki Komik Yazı » Komik Cep Mesajlari Tam 163 Tane # bu mesaj ozel bi frekansla gonderilmistir ![]() # seni gorunce gozlerim dolar, kulaklarim mark # oglum müjde sana is buldum - nasil is - büfede yedigün vereceksin # Temel ile Dursun Trabzonda KAZI yapiyorlarmis ![]() # Zaman kötü , Kolla Götü # Ey daglari taslari herseyi yaratan rabbim ,herseye bir güzellik ayri bir tat insanlara akil mantik zeka dagitirken bu mesaja mal mal bakan bu öküzü niye unuttun # Adamin biri saçlarini önce ortadan ayiriyormus sonra liseden ayirmaya baslamis # Güçlü kollari ile beni koltuga oturttu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() # su anda her 100 kisiden 35i uyuyor, 10u yemek yiyor, 25i calisiyor, 15i ** yapiyor, 10u araba sürüyor, 4ü ders calisiyor bir tabe salakta elinde telefon sms okuyor # Ah kizim ah!! Ben ne salagim ![]() ![]() ![]() ![]() # Yat dedi yattim, ac dedi actim, aletini cikarip soktu ![]() # Bütün bisikletlere bindim, Bisan a binemedim ![]() ![]() # Dünyada **elik olmasaydi ; dünya yuvarlak olmazdi # DUN GECE SENI O KADAR ARADIM KI,SOGUK VUCUDUMA DOKUNMANI O KADAR ISTEDIM KI,YATAGA SENSIZ VE CIPLAK GIRMEK ZORUNDA KALDIM!NEREDEYDIN BENIM CANIM PIJAMALARIM?) # Ask bir muz kabugudur , dikkat etmezsen ayagin degil , hayatin kayar # sürüm sürüm sürün arko crem # Doga nin Kanunu varsa Arif sag in sazi var # Temel Kazi yapinca Fadime Hasretlikten Çatlamis # umudun yoksa bu dünyada atla asagiya dünyadan baska yerden degil keh hö!hö! # iki uzayli benzin istasyonuna gitmisler ![]() ![]() ![]() ![]() # Boynuma sürterek gögüslerinin arasindan asagiya kalçamin yanina kadar getirip yuvasina oturttum çikan slak sesi bana güven veriyordu EMNİYET KEMERİNİ SEN DE TAK ! # Askim seni seviyorum! ama parayı daha cok lakin paranin ne onemi var ,muhim olan miktarı # ERKEKLER ARABA GIBIDIR,DIKKAT ETMEZSEN ALTINDA KALIRSIN # sen bir meleksin,dagda gezen ineksin,ot veririm yemezsin,allah belani versin # KADININ BiRi MUTFAGA GiTMİS HAMiLE KALMIS ![]() CEVAP:CUNKU CAY KOYMUS DA ONDAN # Kadinin Biri Yildizlari izliyormus hamile kalmis neden? cevap : YILDIZ KAYMIS # sana yaza yaza yaz geldi ![]() ![]() # Galata kulesinden attım fesimi ![]() ![]() ![]() # KULA BELA GELMEZ HAK YAZMADIKÇA HAK BELA VERMES KUL AZMADIKCA # SINAVDAN SIFIR ALDIM AMA ÖNEMLI DIIL , ÖNEMLI OLAN KATILMAKTI # elleriyle beyaz vucudumu ellediler dudaklariyla emdiler,atesiyle yaktilar,bilmem ne istediler benim gibi sigaradan? # o nun sert bedenini oce avcumun icine aldim sonra kafasini dudaklarimin arasindan gecirdim o essiz sivi bana hayat veriyordu cocacola hayatin tadi ![]() ![]() # Bir Daha Kumar oynamıyacağıma Bahse girerim # Dünya delikanli olsaydi, yuvarlak olmazdi ![]() ![]() ![]() # we aill now upgrade your brain,please wait ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() # ASLIYI SEVDI KEREM,ASLI IÇIN DAGLARI DELERIM DEDI KEREM ASLI VERMEDI BI KEREM ,BEN BÖYLE ASKI SIKEREM # SEN SEN OL KAPI ÖNÜNDE ASK YAPMA , ASK IN GÖZÜ KÖRDÜR AMA KOMSUNUNKİ ASLA ![]() # ASK BIR SUDUR,IÇ IÇ KUDUR # Seytana adini sordum açmamis gül dedi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() # Ögretmenin vurdugu yerde gül biter ![]() # üfff yavrum,anam,yalarim,yutarim,döserim ![]() ![]() ![]() # Her gün agzina al! oksarcasina dudaklarinin arasinda gezdir!zevkin doruklarina ulastiginda dahada hizlan!ve sonraddeye gelince macunu tükür firçayi temizle dis sagligina dikkat et! ![]() ![]() ![]() # devlet i osmani ali de terfi i temayuzilim irfan ile olmaz ya olacak kuvvetli iltimas ya olacak medeni haz yada olacak delikle temas # dereceye girmek için çok çalişti ama hasta oldu derece ona girdi # gülü seven dikenine katlanır,kaktüs sevenin vay haline ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() # Ask bir sudur , iç iç kudur , , ,, , Ask bir visne iç iç Kisne ![]() ![]() ![]() # sen bi afıtabey-i yektasin darende deliksiz ![]() # NIYETIM ACIZANE-I TACIZ ETMEK DEGIL BILAKIS EFKAR-I UMUMEDE NACIZANE BIR MIKIS TEKLIFIDIR ![]() ![]() # YÜRÜDÜM OLDUM DEVE GÖRDÜNMÜ ENDAMIMI BENDE TiTEYiM SENSiZ GÜNLERiN ECDADINI FERHAT OLURUM BENDE DAGLARI DELERiM SiRiNiDE TiTERiM SENiDE TiTERiM ) # ERKEKLER NEDEN EVLENEMEYECEKLERI KADINLARIN PESINDEN KOSARLAR KOPEKLERIN KULLANAMAYACAKLARI OTOMOBILLERIN PESINDEN KOSMALARI GIBI # buna kim inanır kadirinanır # Daire kiralayamıyorsan , kare kirala ![]() ![]() # Adamın biri araba almak için galeriye gitmiş,, alamayınca kan kaybından ölmüş ![]() # BU GüZELLLiK,BU ZEKA, BU AKIL, HELE SU ANLAM DOLU GöZLERiN BüYüSü ALLAH BüTüN GüZELLiKLERi BiR YERDE TOPLAMIS ![]() # sen sev seveni seven sevsin seni # ayipsa sakin söyleme ayip edersin # BU GüZELLLiK,BU ZEKA, BU AKIL, HELE SU ANLAM DOLU GöZLERiN BüYüSü ALLAH BüTüN GüZELLiKLERi BiR YERDE TOPLAMIS ![]() # DERECEYE GIRMEK IÇIN COK CALISTI AMA ILERI ZEKALI DOPINK ALAYIM DERKEN HASTALANDI VE O DERECEYE DEGILDE DERECE ONA GIRDI ![]() ![]() ![]() # Soluk boruna akıttıgım an o enfes sıvı faaliyete geçecek ve bu mesajı bitirmiş olacaksın ![]() ![]() ![]() # cok tatlisin güzelsin,dikkat et arilar yemesin ![]() # ask bir sudur ic ic kudur # su anda her 100 kisiden 35i uyuyor, 10u yemek yiyor, 25i calisiyor, 15i ** yapiyor, 10u araba sürüyor, 4ü ders calisiyor bir tane salakta elinde telefon sms okuyor # ask bir poktur yemeyen yoktur # ARABA ISIK HIZINI GECERSE NE OLUR CEVAP : FARLAR ARKADAN GELIR # seni görünce gözlerim dolar kulaklarim euro burnumda döviz bürosu olur # SEYTANA KÜLAHINI TERS GIYDIRDIM MAKSAT INSANLIK OLSUN # ARANIYOR??? ENDÜSÜK NOTU BES OLAN DERTE ATISMAMIZA IZIN VEREN ILKDERS UYUMAMIZA IZIN VEREN EN AZ 4 DERECE MIYOP GÖZLÜKLÜ BIR ÖGRETMEN ARANIYOR ![]() ![]() ![]() ![]() # geçenlerde bitkisel hayata girdim maksat yesillik olsun # bakarsan bag olur bakmazsan bakma lan ![]() ![]() # Sayın abone son dönem faturanız 92 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() # Sayin abonemiz aldigimiz sikayet dogrultusunda bir abonemizi rahatsiz ettiginizi saptadik lutfen abonemizden ozur dileyiniz # Yukarı aşağı salladım sallasım ![]() ![]() ![]() ![]() # Sayın abonemiz ![]() ![]() # Güçlü kolları ile beni koltuğa oturttu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() # gece sensiz cirilciplak girdim yataga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() # I AM AN ALIEN! I HAVE TRANSFORMED MYSELF INTO YOUR PHONE AND RIGHT NOW I AM HAVING SEX WITH YOUR FINGER ![]() # Yat dedi yattim, ac dedi actim, aletini cikarip soktu ![]() # Kocamandı,elimde tam olarak tutamıyordum çok büyüktü, aşağı yukarı salladım tam fışkıracakken ağzıma dayayıp hepsini içtim coca-cola yı çok seviyorum! # KARANLIKTI, GÖZLERİ PARILDIYORDU ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() # ÖNCE İÇİNE GİRDİM İYİCE YERLEŞTİM ![]() ![]() ![]() ![]() # TURKCELL HATLI CEP TELEFONLARINIZIN DAHA iYi ÇEKMESi iÇiN, TELEFONUNUZU DiK POZiSYONA GETiRiP ÜZERiNE OTURUNUZ ![]() ![]() ![]() # selam bu mesajı ben yani cep telefonun yazdı,beni cok seviyorsun biliyom cunku hic yanından ayırmıyosun,lutfen tuslarıma yavas bas,ve antenimi ikide bir cıkarıp takma olurm mu # ETKİLEME SANATI ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() # Baban hırsız mıydı? Hayır ! Ne Alaka?!? Gözlerinin yerine konulan elmasları kim, nerden çaldı o zaman? # Bana yolu tarif edebilir misiniz? Kiz: Ne yolu? Nereye? Kalbine # Benim dördüncü kız arkadaşıma çok benziyorsun ![]() # Sırtına dokunup: Aman Allah ım gerçekten omuz kemikleri!! Ben bunları kanat sanmıştım! # Baban uzaylı mıydı? Oda nerden çıktı? Senin gibi birşey yeryüzünde yok çünkü! # Telefon numaramı unutmuşum, seninkini ödünç alabilir miyim? # Ílk görüşte aşka inanır mısın ? Yoksa dışarı çıkıp tekrar mı gireyim? # Söfer; rampaların ustasıyım gözlerinin hastasıyım # Tanrım kör oldum ![]() ![]() # Gayem zatialinizi taciz etmek değil, Efkarı Umumiye?de muhabbet kurmaktır ![]() ![]() # 1 dakika içinde telefonunuz bozulacaktır ![]() ![]() # Dün gece seni o kadar aradım ki, soğuk vücuduma dokunmanı o kadar istedim ki, yatağa çıplak ve sensiz girmek zorunda kaldım! Neredeydin benim canım pijamalarım? ![]() # Niye öyle aptal aptal bakıyorsun? Benim ben, cep telefonun ![]() ![]() # Biliyor musun, az önce ne olduğunu çok iyi biliyorum ben ![]() ![]() ![]() # Dişlerin tıpkı yıldızlar gibi sarı ve birbirinden o derece uzak ![]() # 2002 yıldızına göre; PARA: Yıldızın gülümsüyor, SAĞLIK: Yıldızın gülümsüyor, İŞ: Yıldızın gülümsüyor, SEVGİ: Yıldızın gülmekten ölüyor!!! # Fazla düşünme, bakma öyle bön bön ![]() ![]() ![]() # Sana sarılmayı o kadar çok seviyorum ki ![]() ![]() # Sen likör gibi tatlı, Tekila gibi çarpıcı, Viski gibi asil, Konyak gibi sıcak, Şampanya gibi özel, Şarap gibi tutkulu, Malibu gibi egzotik, Kokteyl gibi muhteşemsin ![]() # Tanrıdan bir çiçek istedim, o bana bir bahçe verdi ![]() ![]() ![]() # Kaynanamı kaybettim ![]() ![]() # Bataryası zayıf rüyalarımda, kapsama alanı dışında kalan canım sevgilime, şebeke hatası nedeniyle ulaşamadım, şimdi yüreğimde full çeken hattımla seninleyim ![]() # Bir köpek ile bir erkek arasında ne fark vardır? -Köpek sadece halıyı kirletip mahveder, erkek ise tüm yaşamını mahveder ![]() # Şu araba benim olsun ![]() ![]() ![]() # Aşk bir muz kabuğudur ![]() ![]() # Hey sen! Beni sevdiğini neden hiç söylemiyorsun? Her yere birlikte gidiyoruz tamam, her ortamda beraberiz, geceleri bile yanındayım ben ![]() # Sabah kahvaltı edemiyorum çünkü seni düşünüyorum ![]() ![]() ![]() # Bu mesajı 5 arkadaşına yolla ![]() ![]() ![]() ![]() # HANi BAHARDA ACAN GüLLER VARYA RENK RENK,HANi CiCEKLERiYLE A$KI;YAPRAKLARIYLA SEVGiYi ANLATIR,i$TE O GüLLERiN DiKENLi DALLARI DöTüNE GiRSiN EMi! = # KapTan $öFöRünüs konu$uyo!!!ciKaRin beni bu kaPTan!!! # YA KUSURABAKMA UZUN ZAMANDIR ARIYAMIYORUM CüNKü KAFAM COK SIKI$IK ![]() # Odamdaydim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() # SAYUN DURKSEL APONEMUS ![]() ![]() # Bu güzeLLik,bu güLü$,bu zeKa,bu akiL heLe anLam doLu gözLer vaRya;tüm güzeLLikLer biRaRada topLanmi$ ![]() # kahvaLti yaPmaDim cünKü Seni dü$ünDüm,ögLe yemeGi yemeDim cünKü Seni dü$ündüm,ak$am yemeGi yemeDim cünKü Seni dü$ünDüm,uYuYamiyoRum cünKü cok ACIKTIM # süRün!öLene kaDaR süRün!anNen de süRünSün baBan da!kaRde$in biLe süRünsün!süLaLen heP süRünsün!öLene kadaR süRünün!hePiniz süRünün!ARKO KREM süRünün # SEN BIR MELEKSIN, DAGDA GEZEN INEKSIN, OT VERIRIM YEMEZSIN, ALLAH BELANI VERSIN ![]() ![]() ![]() # GULU SEVEN DIKENINE KATLANIR, KAKTUS SEVENIN VAY HALINE ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() # BUNA KIM INANIR KADIRINANIR ![]() ![]() ![]() # BU GUZELLIK,BU ZEKA,BU AKIL,HELE SU ANLAM DOLU GOZLERIN BUYUSU ALLAH BUTUN GUZELLIKLERI BIR YERDE TOPLAMIS ![]() # ASKIM SENI SEVIYORUM! AMA PARAYI DAHA COK LAKIN PARANIN NE ONEMI VAR, MUHIM OLAN MIKTARI # UMUDUN YOKSA BU DUNYADA ATLA ASAGIYA DUNYADAN BASKA YERDEN DEGIL KEH HO! HO! ![]() ![]() # alirim assaga veririm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() # NEBAKIYON SALAK # TEMEL ASKARDEN BABASINA MEKTUP YAZMIS ![]() ![]() ![]() # SAYIN TELSIM ABONEMIZ ![]() # ask bir kese gel sirtimi kesele ![]() ![]() ![]() ![]() # Bundan daha komik bir sey mi olur bedava gidiyor bütün smsler sagollasin # LA BU MESAJI OKUYANIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() # BU GUZELLIK,BU ZEKA,BU AKIL,HELE SU ANLAM DOLU GOZLERIN BUYUSU ALLAH BUTUN GUZELLIKLERI BIR YERDE TOPLAMIS ![]() # iyi güzelde bu hazir mesajari nasil gönderecegiz ![]() ![]() ![]() # kadir kurt kadir kurt kadir kurt kadir kurt # ne bakıyon ooole hiçmi mesaj görmedin # aşk matematiğe benzer elbiseyi Cıkar yatağı Topla bacakları Böl Carpmaya başla # ben * gubreciyim uysada ***erim uymasada ***erim # Niye oyle aptal aptal bakiyorsun? Benim ben, cep telefonun ![]() ![]() # yazi yazma helaya basin girer beleya goturuler merkeze ziktirirler herkese # Su an hatlarin yogunlugu nedeniyle mesaj tam olarak gelmemistir ve mesaj yuklenmektedir ![]() ![]() # KAYNANAMI KAYBETTIM GORENLERIN GORMEMEZLIKTEN GELMESI RICA OLUNUR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() # dayi ins ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() # bagirsak kurtlari bagirsakta yasar bagirmasakta yasar # çaresizseniz çare sizsiniz # KALBINDE BANA YERIN YOKSA SEVDIGIM UZIULME BEN AYAKTADA GIDERIM # SENYN GYBY AKILLI,SENYN GYBY ZEKY,SENYN GYBY ÇALI?KAN BU DÜNYADA BULUNMAZ ![]() ![]() ![]() # TEMEL ASKARDEN BABASINA MEKTUP YAZMIS ![]() ![]() ![]() # keloglan neden berbere gitmez çünkü o keldir ![]() ![]() ![]() # günaydın dostlar başbakan hakkın rahmetine kavuşmuş halkımızın gözü aydın 1 nisan # LA BU MESAJI OKUYANIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() # Bundan daha komik bir sey mi olur bedava gidiyor bütün smsler sagollasin kurtsoft # SAYIN TELSIM ABONEMIZ ![]() # ask bir kese gel sirtimi kesele ![]() ![]() ![]() ![]() # BU GUZELLIK,BU ZEKA,BU AKIL,HELE SU ANLAM DOLU GOZLERIN BUYUSU ALLAH BUTUN GUZELLIKLERI BIR YERDE TOPLAMIS ![]() # iyi güzelde bu hazir mesajari nasil gönderecegiz ![]() ![]() ![]() # Ne bakıyon ooole hiçmi mesaj görmedin # aşk matematiğe benzer elbiseyi Cıkar yatağı Topla bacakları Böl Carpmaya başla # Dün eSki dostLarLa kaR$iLa$tik ![]() ![]() # HANi BAHARDA ACAN GüLLER VARYA RENK RENK,HANi CiCEKLERiYLE A$KI;YAPRAKLARIYLA SEVGiYi ANLATIR,i$TE O GüLLERiN DiKENLi DALLARI DöTüNE GiRSiN EMi! = # günaydın dostlar başbakan hakkın rahmetine kavuşmuş halkımızın gözü aydın 1 nisan # Şu an hatların yoğunluğu nedeniyle mesaj tam olarak gelmemiştir ve mesaj yüklenmektedir ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|