![]() |
Candan Güzel Sözler |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Candan Güzel SözlerCandan Sözler Kısa Candan Sözler Gül bahçesinde geçsede ömrüm, inan üstüne gül koklamam gülüm , seni koklamak olsada ölüm, ugrunda ölmeye deger gülüm ![]() ![]() Dünyada 2 renk gül olsun,biri kırmızı digeri beyaz,sen beni unutursan kırmızılar solsun,ben seni unutursam beyazlar kefenim olsun ![]() Kimbilir hangi aksam günesle beraber bende sönecegim kimbilir hangi ellerden son suyumu içecegim belki göremeden ölecegim fakat yinede seni 'EBEDiYEN SEVECEGiM' Bir gün bir rüzgar eserse oralara ![]() Dünyan öyle bir kararsin ki, seni aydinlatan tek isik gözlerim olsun Sevmek ölmektir bence , ben de sevmiştim ölmeden önce Sari giyer günes olursun, Mavi giyer deniz olursun, Siyah giyer matem olursun, Kimbilir belki bir gün, Beyaz giyer benim olursun ![]() Sevgimiz yavaş yavaş süzülen çisil yagmur gibi ama ırmakları taşıran cinsten Seni düsünür , seni özlerim , sevgilerin özlemlerin derinliginde ne olur kir seytanin bacagini birkez beni hatırla , bir sonbahar serinliginde ![]() ![]() ![]() Sert rüzgarlar karanlık geceleri severmiş , aynen benim seni sevdiğim gibi ![]() Sen bazen en zifiri karanlik gecemin günesi, sen bazen yasanacak hayatin cesaret verecek mutluluk yani, sen bazen ve her zaman sevgimin tek nedeni ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|